Ekonomi

Resmi Gazete'de zorunlu karşılıklarda değişiklik yapılmasına dair tebliğ yayımlandı Resmi Gazete'de zorunlu karşılıklarda değişiklik yapılmasına dair tebliğ yayımlandı 20 Temmuz tarihli Resmi Gazete son dakika olarak yayımlandı. Zorunlu karşılıklarda değişik yapılmasında dair Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı.
11 yıl sonra bir ilk! Moody’s Türkiye’nin kredi notunu 2 kademe yükseltti Moody’s Türkiye’nin kredi notunu 2 kademe yükseltti Moody’s, Türkiye’nin kredi notunu “B3"ten "B1"e yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Söz konusu gelişmenin ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten açıklama geldi.
TCMB'nin faizi temmuz ayında da sabit tutması bekleniyor TCMB'nin faizi temmuz ayında da sabit tutması bekleniyor TCMB'nin faiz kararları para piyasaları tarafından takip ediliyor. Para piyasaları TCMB'nin temmuz ayında alacağı faiz kararı için bekleyişini sürdürürken piyasanın beklentisi de belli oldu.
Devlet destekli ortak konut kredisi için şartlar nedir, hangi bankalar veriyor? Devlet destekli ortak konut kredisi için şartlar nedir, hangi bankalar veriyor? Devlet destekli ortak konut kredisi verileceğine ilişkin açıklamaların ardından araştırmalar da başladı. Hangi bankaların hangi şartla devlet destekli konut kredisi verdiği merak edilirken detaylar sorgulanmaya başladı.
Bakan Şimşek TL'ye güvenin arttığını söyledi Bakan Şimşek TL'ye güvenin arttığını söyledi Türk ekonomisi ile ilgili hükümet kanadından çeşitli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gelen açıklamalarda ise durumun daha iyi bir seviyeye geleceği ifade ediliyor.
Yaşlılık maaşı ve evde bakım maaşı ne kadar oldu? 65 yaş aylığı yeni fiyat belirlendi mi? Yaşlılık maaşı ve evde bakım maaşı ne kadar oldu? 65 yaş aylığı yeni fiyat belirlendi mi? Haziran ayı enflasyon verileri ve en düşük emekli maaşının açıklanması sonrası yaşlılık maaşı ve evde bakım maaşları da merak edildi.
Finans Analisti İslam Memiş: Gram altın 1 ayda 245 lira yükseldi! Finans Analisti İslam Memiş: Gram altın 1 ayda 245 lira yükseldi! Ünlü finans analisti İslam Memiş, gram altının 1 ayda 245 lira yükseldiğine dikkat çekti. İslam Memiş, altının son durumuyla ilgili Haberankara.com'a özel açıklamalarda bulundu.
19 Temmuz altın, dolar, euro güne nasıl başladı? Gram, çeyrek, tam, yarım altın ne kadar oldu? 19 Temmuz altın, dolar, euro güne nasıl başladı? Gram, çeyrek, tam, yarım altın ne kadar oldu? Altın, dolar, euro fiyatları piyasaların takibinde yer alıyor. Altın, dolar ve euro’daki güncel fiyatlar merak konusu olmaya devam ederken haftanın son işlem gününde de güncel rakamlar belli oldu.
TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman yapılacak? TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman yapılacak? TOKİ 2024 yılı indirim kampanyası vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belirli dönemlerde indirimler yaparak vatandaşın dikkatini çeken TOKİ'nin bu yıl yüzde 25 indirim kampanyasını ne zaman yapacağı merak ediliyor.
Vakıflar Genel Müdürlüğü muhtaç aylığı miktarını artırdı Vakıflar Genel Müdürlüğü muhtaç aylığı miktarını artırdı Vakıflar Genel Müdürlüğünce belirli şartlarla verilen muhtaç aylıklarında artırıma gidildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen muhtaç aylıklarının zamlandığı ifade edilirken yeni rakam da belli oldu.
2024 Dul ve yetim aylığı zamlandı mı? Güncel fiyat ne kadar oldu? 2024 Dul ve yetim aylığı zamlandı mı? Güncel fiyat ne kadar oldu? Ülkemizde SGK tarafından farklı topluluklara taşıdıkları sıfatlara göre ödemeler yapılıyor. Bu gruplar arasında eşini kaybeden ya da anne-babasını kaybetmiş çocuklarda yer alıyor.
Merkez Bankası 2024 Temmuz faiz oranı açıklandı mı, PPK toplantısı kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası 2024 Temmuz faiz oranı açıklandı mı, PPK toplantısı kararı ne zaman açıklanacak? Ekonomi konusunda ülke gündemindeki en önemli gelişmelerden birisi olarak aylık açıklanan faiz kararı için geri sayım başladı. Bu konuda yakından ilgili olan vatandaşlar Temmuz ayı için alınacak kararı merakla bekliyor.