Ekonomi

Borsa yatırımcısına müjde! Resmen rekor tazeledi, en yüksek seviyeye çıktı! Borsa yatırımcısına müjde! Resmen rekor tazeledi, en yüksek seviyeye çıktı! Borsa kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yine rekor tazeledi.
İslam Memiş altın yatırımcısına seslendi! Fiyatlar düşecek, altın yatırımcısı için son fırsat! İslam Memiş altın yatırımcısına seslendi! Fiyatlar düşecek, altın yatırımcısı için son fırsat! Altın fiyatlarında hareketlilik devam ederken, kuyumcular fiyatların hangi seviyeye gideceği yönünde tahminde bulundu. ABD tarafından gelen veriler dolardaki fiyatlamayı etkilerken altın kuruda bu artıştan nasibini aldı.
Milyonlarca vatandaş bu zamdan etkilenecek! Tarih verildi bundan böyle 15 TL ödenecek Milyonlarca vatandaş bu zamdan etkilenecek! Tarih verildi bundan böyle 15 TL ödenecek İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Bunun dışında taksilerde indi bindi ücreti başta olmak üzere tam ve öğrenci bilet fiyatları da güncellendi.
Milyonlarca emeklinin maaşında yeni düzenleme Ekim ayında Meclis'e geliyor! Milyonlarca emeklinin maaşında yeni düzenleme Ekim ayında Meclis'e geliyor! Yaşanan gelişmelerin ardından milyonlarca emekliye müjde niteliğinde konular konuşulmaya başlandı.
Hepinizin evinde var! 1 Litresi 95 TL'ye hurdacılar almaya geliyor hemen atığınızı nakite dönüştürün Hepinizin evinde var! 1 Litresi 95 TL'ye hurdacılar almaya geliyor hemen atığınızı nakite dönüştürün Milyonlarca kişi sık sık atık yağını çöpe atarken sadece atık yağınızı biriktirerek bunu paraya çevirebileceğinizi biliyor musunuz?
Banka yetkilisi bizzat duyurdu! 31 Ağustos'a kadar maaşa ek 7500 TL ödenecek başvurunuzu yapın Banka yetkilisi bizzat duyurdu! 31 Ağustos'a kadar maaşa ek 7500 TL ödenecek başvurunuzu yapın Bankalar müşterilerine özel teklifler sunmaya devam ediyor. Kamu ve özel bankaların maaş müşterileri için promosyon teklifleri yenilenmeye devam ederken İş Bankası'ndan emekli maaşlarına ek 7 bin 500 lira ödeme müjdesi verildi.
İslam Memiş hem altın hem borsa yatırımcıları için konuştu! O tarihe işaret etti İslam Memiş hem altın hem borsa yatırımcıları için konuştu! O tarihe işaret etti Yatırımcıları dikkat çeken ifadeleriyle yeniden uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ve borsadaki yükselişlere işaret ederek ''oyun değil'' dedi.
Yarım gram altın üretimi tarihe karışıyor! Yarım gram altın üretimi tarihe karışıyor! Hazine ve maliye bakanlığı, altın üretiminde yeni düzenlemeler getiriyor. Yeni düzenlemeye göre, altın üreticileri altınları en az 1 gram olarak basmak zorunda kalacaklar.
Türkiye, kuyumculuk ürünleri ithalatında ek mali yükümlülük getiriyor! Türkiye, kuyumculuk ürünleri ithalatında ek mali yükümlülük getiriyor! Bazı kuyumculuk ürünlerinin ve mücevherlerin AB dışındaki ülkelere ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan karar, 3 gün sonra yürürlüğe girecek.
3 bin 700 TL destek ödemesi için başvurular başladı! Çocuğu olan her anneyi kapsıyor 3 bin 700 TL destek ödemesi için başvurular başladı! Çocuğu olan her anneyi kapsıyor Çocuğu olan hanelerin gerekli şartları sağlamaları durumunda 3 bin 700 TL destek ödemesinden yararlanabilecekleri açıklandı.
Araç kredisi düşünenlere Akbank müjdeyi verdi! 200 bin TL nakit destek sağlıyor! Araç kredisi düşünenlere Akbank müjdeyi verdi! 200 bin TL nakit destek sağlıyor! Araç almaya hazırlanan vatandaşlar hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi sağlandığını merak ediyor. Akbank araç kredisine dair detayları paylaştı.
Banka kredilerine sınırlama geldi devreye GSM operatörleri girdi! Vatandaşa can suyu oldular Resmen kredi verecekler Banka kredilerine sınırlama geldi devreye GSM operatörleri girdi! Vatandaşa can suyu oldular Resmen kredi verecekler Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar banka kredilerine yansımaya devam ediyor. Kredi faiz oranlarının TCMB tarafından artırılmasına rağmen bankalar kredi musluklarını kıstı. Bununla birlikte kredi ihtiyacı olanlara GSM operatörleri çare olmaya başladı.