Ekonomi

Akaryakıt zamlarına ilaç gibi gelecek kampanya! Petrol Ofisi akaryakıt alımlarında 660 TL iade edecek! Akaryakıt zamlarına ilaç gibi gelecek kampanya! Petrol Ofisi akaryakıt alımlarında 660 TL iade edecek! Ülkemizde akaryakıt zammı gündemden düşmüyor. Akaryakıt zammının gündem olması ile birlikte bankaların kampanya yarışına akaryakıt istasyonları da katıldı. Akaryakıt zammından cebi yanan vatandaşa ilaç gibi kampanyayı ise Petrol Ofisi duyurdu.
PTT acil kredi verecek! Paraya ihtiyacım var diyene 40.000 TL yatıracak PTT acil kredi verecek! Paraya ihtiyacım var diyene 40.000 TL yatıracak Acil nakit ihtiyacı Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ile birlikte daha fazla oluşurken nakde ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiren kredi PTT'den geldi.
Benzine 2 TL motorine 4 TL zam gelecek mi? Benzine 2 TL motorine 4 TL zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri peş peşe gelirken liste fiyatları yakından takip ediliyor. Zam haberleri ardı ardına gelirken motorin ve benzin tarafından yeni bir zam iddiası geldi.
Bakan Şimşek açıkladı! ÖTV ve KDV artacak mı? Bakan Şimşek açıkladı! ÖTV ve KDV artacak mı? Ülkemizde harç ve vergilere gelen zamların ardından vatandaşların cebi adeta alev aldı. Yaşanan deprem felaketinin neden olduğu ekonomik sıkıntı azaltmak için parasal sıkılaşma politikasının uygulandığı bildirilirken vergi zammı yeniden gündeme geldi.
Yeni ek vergiler gündeme geldi! Otomotiv, tekstil ve ayakkabı hepsini kapsıyor Yeni ek vergiler gündeme geldi! Otomotiv, tekstil ve ayakkabı hepsini kapsıyor Uluslararası ticarete konu edilen ürünlerin sınıflandırılmasında, armonize sistemin sınıflandırma kuralları ve ilkeleri esas alınırken Armonize sistem, 21 bölüm ve 99 fasıldan oluşuyor.
Bu paradan hiç haberiniz yok! Hemen e-Devlet'e girin birikmiş paranız olabilir Bu paradan hiç haberiniz yok! Hemen e-Devlet'e girin birikmiş paranız olabilir Kişilerin çalışma hayatı boyunca zorunlu kılınan Bireysel Emeklilik Sistemi yani BES uygulaması pek çok kişinin hesabında para birikmesine neden oluyor.
Market alışverişlerinizin bir kısmı bedavaya gelecek! Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu Market alışverişlerinizin bir kısmı bedavaya gelecek! Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu Ziraat Bankası Resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunda Bankkart sahibi vatandaşlara alışverişleri tutarında bankkart lira hediye edileceği aktarıldı.
Vergide reform çalışmaları! Artık kazanca göre vergi sistemi geliyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Vergide reform çalışmaları! Artık kazanca göre vergi sistemi geliyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldi. Vergi hakkında konuşan Yılmaz, "vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor" dedi.
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi! Zamlı yeni tarife belli oldu Uçak biletlerinde tavan fiyata zam geldi! Zamlı yeni tarife belli oldu Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir düzenleme yapıldı. Son zamanlarda art arda gelen zamlar vatandaşın cebine dokunmaya devam ederken son olarak da uçak biletlerine zam geldi.
Garanti BBVA konut kredisi ile evlendirecek! Mortgage kredisine başvurun 15 yıla kadar 1 milyon TL verilecek Garanti BBVA konut kredisi ile evlendirecek! Mortgage kredisine başvurun 15 yıla kadar 1 milyon TL verilecek Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Kira derdinden kurtulup konut almak isteyenler de bankaların kredilerine başvuru yaparken Garanti BBVA'dan mortgage kredisi teklifi geldi.
Bir gramın altında altını olanların dikkatine! Üretimini kalkıyor! Bir gramın altında altını olanların dikkatine! Üretimini kalkıyor! Bir gramdan daha düşük altın üretimi artık yapılmayacak. Bundan böyle altın rafinerileri en fazla 100 gramlık altın üretebilecek.
O kişilerin borç yapılandırma süresi uzatıldı! İlk taksit 1 Nisan 2024 tarihinde ödenecek! O kişilerin borç yapılandırma süresi uzatıldı! İlk taksit 1 Nisan 2024 tarihinde ödenecek! Hazine ve Maliye Bakanlığı, borç yapılandırma sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılacağını açıkladı.