Ekonomi

Vakıfbank'tan kuyruk oluşturacak ilan! 2018 model Renault markalı o model ucuz alıcının radarına girdi Vakıfbank'tan kuyruk oluşturacak ilan! 2018 model Renault markalı o model ucuz alıcının radarına girdi Durmaksızın artan araç fiyatları Ağustos 2023 tarihi ile birlikte yeniden güncellendi. Dikkati çeken araç ilanı Vakıfbank Gayrimenkul'den gelirken piyasaya göre daha uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenler de detayları merak etti.
Konut sahibi olmak isteyenler buraya! Devlet destek verecek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz bizzat duyurdu! Konut sahibi olmak isteyenler buraya! Devlet destek verecek, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz bizzat duyurdu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev almak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Konut sahibi olma sürecini hızlandıracaklarını, orta vadeli program sunacaklarını ifade etti.
Prim gününü tamamlayıp emekli olamayan vatandaşlara müjde! Kısmi emeklilik sisteminden yararlanabileceksiniz! Prim gününü tamamlayıp emekli olamayan vatandaşlara müjde! Kısmi emeklilik sisteminden yararlanabileceksiniz! Sigorta başlangıcı başta olmak üzere prim gününe göre emeklilik şartları değişiklik gösteriyor. Bu kapsamda emeklilik sistemine göre artık 10 yılda erken emekli olmak mümkün hale geliyor. Peki ama erken emeklilik için hangi hususlar önemli?
Gram altın için resmen rakam verildi! Uzmanlar yatırımcılara seslendi, öyle bir artacak ki Gram altın için resmen rakam verildi! Uzmanlar yatırımcılara seslendi, öyle bir artacak ki Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken yatırımcılar altının yönünü de merak ediyor. Altın kuru serbest piyasada tekrardan hareketlenme yaşıyor. Peki ama altın ne kadar olacak, uzmanlar neler söylüyor?
BİM marketlerde dev indirim! Buharlı ütüden derin dondurucuya kadar birçok ürün neredeyse yarı fiyatına! BİM marketlerde dev indirim! Buharlı ütüden derin dondurucuya kadar birçok ürün neredeyse yarı fiyatına! BİM marketler zinciri aktüel ürün listesinin detaylarını paylaştı. Peki ama bu hafta hangi ürünler BİM marketlerde indirimde? Alışveriş yapacak olan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.
Kampanyanın kampanyası geldi! KuveytTürk müşterilerine tam 600 TL hediye edecek Kampanyanın kampanyası geldi! KuveytTürk müşterilerine tam 600 TL hediye edecek Ağustos 2023 tarihi ile bankaların kampanyaları tamamen yenilendi. Bankaların kampanya yarışını devam ettirirken Kuveyttürk'ten müşterilerine özel 600 TL kampanyası geldi.
Milyonlarca araç sahibi hemen yapmazsanız zamlı ödeyeceksiniz! Geciktirmenin bedeli 5421 TL olacak Milyonlarca araç sahibi hemen yapmazsanız zamlı ödeyeceksiniz! Geciktirmenin bedeli 5421 TL olacak Ülkemizde araçların belirli periyotlarda muayene edilmesi gerekiyor. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla zorunlu olan araç muayene ücretlerine yeni yılda zam geldi. Zamlı bedeller araç sahiplerine yansıtılırken gecikme bedeli de bir hayli arttı.
Ağustos 2023 aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Ağustos 2023 aile destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Ülkemizde hükümet ve bakanlıkların iş birliğinde geliştirilen programlar kapsamında ihtiyaç sahiplerine çeşitli destekler sağlanıyor. Aile destek ödemesinin ağustos ayında hesaplara ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.
Resmen kontağı kapattırdı! Motorine kallavi zam pompaya yansıdı sürücüler isyanda Resmen kontağı kapattırdı! Motorine kallavi zam pompaya yansıdı sürücüler isyanda Ülkemizde akaryakıt fiyatlarına art arda zam geliyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerle birlikte araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Motorine zam yapılacağı bildirilirken bu zam pompaya yansıdı.
Milyonlar dikkat zamma son 2 saat kaldı! Yetişemezseniz litresi 38, 83 TL'den alacaksınız Milyonlar dikkat zamma son 2 saat kaldı! Yetişemezseniz litresi 38, 83 TL'den alacaksınız Bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatlarının yeniden güncelleneceği konuşulmaya başlanırken akaryakıt fiyatları ile ilgili detaylar merak konusu oldu.
Evim yok diye üzülmeyin! Akbank 3,13 faiz oranı ile konut kredisi veriyor! Evim yok diye üzülmeyin! Akbank 3,13 faiz oranı ile konut kredisi veriyor! Ev kiralarının yükselmesi ile birlikte birçok vatandaş konut kirası çekmek için bankalara yöneldi. Akbank ise yüzde 3,13 faiz oranı ile konut kredisi sağladıklarına yönelik açıklamalarda bulundu. Banka, kredi detaylarını açıkladı.
Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor! Nakit ihtiyacı olanlara müjde! İş Bankası 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor! Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile kredi sağladığını merak ediyor. İş Bankası kredi detaylarını paylaşarak 24 ay vade ile ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu.