Ekonomi

Fahiş site aidat ödemelerine son! Bakanlık harekete geçti, yeni düzenleme yapılıyor! Fahiş site aidat ödemelerine son! Bakanlık harekete geçti, yeni düzenleme yapılıyor! Site aidatları bilindiği üzere son dönemde gündemden düşmeyen başlıklar arasında yer alıyor. Site aidatlarına yeni bir düzenlemenin geleceği de ifade edildi.
Garanti BBVA'dan taşıt kredisi fırsatı! İkinci el ve sıfır araç alımları için 500 Bin TL kredi! Garanti BBVA'dan taşıt kredisi fırsatı! İkinci el ve sıfır araç alımları için 500 Bin TL kredi! Garanti BBVA, otomobil almak isteyen bireylere özel taşıt kredisi fırsatını duyurdu. İhtiyaç sahiplerine 500 bin TL'ye kadar taşıt kredisi sunan banka, sıfır ve ikinci el araç alımları için cazip koşullar sunuyor.
Halkbank ihtiyaç kredisi devreye girdi! Yüzde 2,69 faiz oranıyla acil nakde ihtiyacı olanlar hemen başvursun Halkbank ihtiyaç kredisi devreye girdi! Yüzde 2,69 faiz oranıyla acil nakde ihtiyacı olanlar hemen başvursun Halkbank resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilere göre Halkbank 66 bin TL ihtiyaç kredisi sadece aylık 4 bin 108 TL ödeme ile sizlerin olabilir.
Bakan Yumaklı müjdeyi verdi! 5 Ekim'den itibaren yakılacak oduna ödenen miktar güncellenecek! Bakan Yumaklı müjdeyi verdi! 5 Ekim'den itibaren yakılacak oduna ödenen miktar güncellenecek! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman köylülerine seslenerek 5 Ekim'den itibaren yakılacak odun için ödemiş oldukları paranın sadece üçte birini ödeyeceklerini ifade etti.
Tüketici Hakem Heyetleri 7 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı! Tüketici Hakem Heyetleri 7 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı! Tüketici Hakem Heyetleri, 2023 yılının ilk 7 ayında 1,9 milyar lira değerindeki 393 bin 768 adet uyuşmazlığı karara bağladı.
Tarım Kredi Marketleri tuvalet kağıdı, şampuan ve pek çok üründe geçerli indirimini başlattı! Tarım Kredi Marketleri tuvalet kağıdı, şampuan ve pek çok üründe geçerli indirimini başlattı! Yükselen dolar kuru ve enflasyon art arda zam gelmesine neden olurken vatandaşların bir çoğu gelen zammın ardından tasarrufa daha da önem vermeye başladı.
Hayatında en az bir kere iş görüşmesine gidenler dikkat e-Devlet'te 4 bin 471 TL paranız var Hayatında en az bir kere iş görüşmesine gidenler dikkat e-Devlet'te 4 bin 471 TL paranız var Birçok kişinin yararlandığı ve yine pek çok kişinin bilmediği bu destek ödemesi sayesinde iş görüşmesi öncesi harcanan tutar cebinizden çıkmış olmuyor.
Kamu çalışanlarının mali ve sosyal hakları netleşiyor! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci toplantı! Kamu çalışanlarının mali ve sosyal hakları netleşiyor! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci toplantı! Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmeleri devam ederken 2. toplantının yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacağı açıklandı. Toplantıya dair detaylarda belli oldu.
70.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı! En uygun seçenek İş Bankası'nda! 70.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatı! En uygun seçenek İş Bankası'nda! Mali ihtiyaçlarını karşılamak isteyen bireyler için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak önemli bir konu haline geliyor. Peki, hangi banka en düşük faizli ihtiyaç kredisini sunuyor? Ayrıca, 70.000 TL ihtiyaç kredisi için özel fırsatlar neler?İşte detaylar...
Vakıfbank konut satışını başlattı! 3+1 daire fırsatı için 77 bin 500 lira yeterli Vakıfbank konut satışını başlattı! 3+1 daire fırsatı için 77 bin 500 lira yeterli Ülkemizde artan konut fiyatları vatandaşları farklı alternatiflere yönlendiriyor. Vakıfbank'ın son olarak ilana sunduğu bir daire satışının fiyatı dikkati çekerken detaylar da duyuruldu.
Nakde ihtiyacı olan bankaya! Cepteteb 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini 1,98 faizle veriyor Nakde ihtiyacı olan bankaya! Cepteteb 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini 1,98 faizle veriyor TCMB PPK toplantısında faiz artışı kararı alınırken banka kredilerinde oranlar güncellendi. Cepteteb tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası gelirken kredinin 1,98 faizle verileceği bildirildi.
Yargıtay o kişilere para ve hapis cezası veriyor! Evinde cam balkonu olan yandı yaptırmayan da sakın bulaşmasın Yargıtay o kişilere para ve hapis cezası veriyor! Evinde cam balkonu olan yandı yaptırmayan da sakın bulaşmasın Türkiye'de son yılların en yaygın uygulaması haline gelen cam balkonları evine yaptırmayan neredeyse kalmadı. Cam balkon tercih eden milyonlarca vatandaş için yargıtay kararı açıklanırken para ve hapis cezası detayları duyuruldu.