Ekonomi

Akaryakıt zammının sonu gelmiyor! Benzin ve motorine dudak uçuklatan zam yolda Akaryakıt zammının sonu gelmiyor! Benzin ve motorine dudak uçuklatan zam yolda Ülkemizde akaryakıt fiyatları artmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ve art arda yeni zamların duyurulması ile birlikte canı sıkılan araç sürücülerine kötü haber geldi.
Taşıt kredisinin musluğunu Akbank açtı! 48 ay vadeyle 400 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacak Taşıt kredisinin musluğunu Akbank açtı! 48 ay vadeyle 400 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacak Ülkemizde artan araç fiyatları nedeniyle taşıt kredisine olan ihtiyaç artıyor. Taşıt kredisi ile nakde olan ihtiyacını giderecek olan vatandaşlara Akbank'ın sunduğu taşıt kredi paketini derledik.
İlk kez ev sahibi olacaklara yeni konut kredisi! Düşük faiz ve uzun vadeli seçenekler geliyor İlk kez ev sahibi olacaklara yeni konut kredisi! Düşük faiz ve uzun vadeli seçenekler geliyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın gündeme getirdiği yeni konut kredisi düzenlemesiyle, ilk kez ev sahibi olacaklara özel avantajlar sunulması planlanıyor.
Kredi çekmeden önce bilinmesi gereken vergiler, ücretler ve ödemeler neler? Kredi çekmeden önce bilinmesi gereken vergiler, ücretler ve ödemeler neler? Banka kredileri, hayatın farklı alanlarındaki ihtiyaçları karşılamak, yatırım yapmak veya acil durumları çözmek için sıklıkla tercih edilen finansal çözümlerden biridir. Öyleyse gelin kredi çekmeden önce bilmemiz gereken maddeleri inceleyelim.
Türkiye'de en çok altın yatırımı yapan iller belli oldu! Bakın Ankara kaçıncı sırada yer aldı Türkiye'de en çok altın yatırımı yapan iller belli oldu! Bakın Ankara kaçıncı sırada yer aldı Türkiye'de bankalardaki altın mevduatı 2023'ün ilk 6 ayında yüzde 55 artarak 699 milyar 980 milyon liraya çıktı.
Memur ve emeklilere 2024 - 2025 zam teklifini Bakan Işıkhan açıkladı! Memur ve emeklilere 2024 - 2025 zam teklifini Bakan Işıkhan açıkladı! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2023 TİS sözleşmesi kapsamında 2024 - 2025 zam teklifini canlı yayında son dakika açıkladı.
QNB Finansbank'tan yüzde 1,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı! QNB Finansbank'tan yüzde 1,99 faiz oranı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi başvuruları başladı! Yükselen enflasyon, dolar kuru ve hızla artarak değişen etiket fiyatları vatandaşların nakde ihtiyaç duymasına neden olurken QNB Finansbank düşük faizli ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu.
İller arası göç 2022’de 2,8 milyon oldu! İller arası göç 2022’de 2,8 milyon oldu! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılına ilişkin ‘İç Göç İstatistikleri’ verilerini yayımladı.
Memurlar için kritik tarih belli oldu! 7. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde kamu zam teklifini açıklanacak Memurlar için kritik tarih belli oldu! 7. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde kamu zam teklifini açıklanacak Kamu kurum kuruluşlarında çalışan memur ve emeklilerini ilgilendiren zamlarla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Kamuda çalışan memur ve memur emeklilerini ilgilendiren 2024 - 2025 toplu sözleşme zam oranı için gözler gelecek açıklamaya çevrildi.
Enerya Enerji halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? Enerya Enerji halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek? SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Enerya Enerji'nin talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızın hayat seviyesini eskisinin üzerine çıkarmak boynumuzun borcu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşımızın hayat seviyesini eskisinin üzerine çıkarmak boynumuzun borcu Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Vatandaşımızın hayat seviyesini eskisinin üzerine çıkarmak boynumuzun borcu'' ifadelerini kullandı.
Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin! Son dakika açıklandı 5097 TL ödeme yapıldı Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin! Son dakika açıklandı 5097 TL ödeme yapıldı Ülkemizde belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli nakdi destek ödemeleri sağlanıyor. Hak sahiplerinin belirlendiği sosyal destek ödemeleri ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan açıklama geldi.