Ekonomi

Evini kiralayanlar 'Ticari faaliyet' olarak değerlendirilecek! Evini kiralayanlar 'Ticari faaliyet' olarak değerlendirilecek! Dünyanın her yerinde kullanılan bu platform Türkiye'de de özellikle de son zamanlarda oldukça popüler hale gelirken artık evini kiralamak isteyen vatandaşlar Gelir Dairesi Başkanlığı'nın radarına takılacak.
2023 Memur zammı toplu sözleşme toplantısı ne zaman, saat kaçta? Memur zam teklifi ne kadar yapıldı? 2023 Memur zammı toplu sözleşme toplantısı ne zaman, saat kaçta? Memur zam teklifi ne kadar yapıldı? 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmesi yapılmış ve 1 Ağustos'ta başlayan süreçte ilk teklif sunulmuştu.
Ankara'da konut fiyatları cep yakıyor! En yüksek artış başkentte kaydedildi Ankara'da konut fiyatları cep yakıyor! En yüksek artış başkentte kaydedildi Türkiye'nin genelinde konut fiyatlarında yaşanan artış, özellikle Ankara'da en yüksek seviyeye ulaştı. Konut fiyatlarındaki bu yükseliş, özellikle depremler sonrası yaşanan yoğun göçün etkisiyle ilişkilendiriliyor.
Citroën'in yeni kredi kampanyası! Cazip fırsatlarla en ucuz SUV modeli satışta! Citroën'in yeni kredi kampanyası! Cazip fırsatlarla en ucuz SUV modeli satışta! Citroën, Ağustos ayında sıfır ve 2. el araç modellerine özel kampanyalarını duyurdu. 31 Ağustos'a kadar sürecek olan bu kampanya ile Citroën tutkunlarına cazip fırsatlar sunuluyor.
Enpara hesaplara 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2029 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin Enpara hesaplara 70 bin liralık ihtiyaç kredisi tanımladı! 2029 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin TCMB PPK toplantısında faiz artışı kararı alınırken banka kredilerinde faiz oranları güncellendi. Enpara tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası gelirken kredinin 2,28 faizle verileceği bildirildi.
2024-2025 Yıllarında Memur ve Emekli Zammı! Son dakika gelişmeleri 2024-2025 Yıllarında Memur ve Emekli Zammı! Son dakika gelişmeleri Ankara, 6 Ağustos 2023 - 2024-2025 yılları için belirlenecek olan memur ve emekli zammı sürecinde hükümetin teklifleri son dakika açıklamaları ile gündeme geldi. Gözler toplu sözleşme görüşmelerine çevrildi.
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faiz oranları açıklandı! En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank konut kredisi faiz oranları açıklandı! En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankada? Vatandaşlar konut sahibi olabilmek için bankaların konut kredisi imkanlarına göz atmaya devam ederken Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası konut kredisi detayları merak edildi.
Bankalar kredi faiz oranları güncellendi! Ağustos 2023 konut kredisi faizleri düştü mü? Bankalar kredi faiz oranları güncellendi! Ağustos 2023 konut kredisi faizleri düştü mü? Çeşitli ihtiyaç ve giderleri nedeniyle bankaların kredi paketlerine başvuru yapacak olan vatandaşlar ağustos ayında kredi faizlerinin güncellenmesi ile birlikte araştırmalarına başladı. Konut kredisi faizlerinin düşüp düşmediği merak konusu oldu.
Aksa Enerji, yılın ilk yarısında FAVÖK marjını yüzde 22 seviyesinin üzerine çıkardı! Aksa Enerji, yılın ilk yarısında FAVÖK marjını yüzde 22 seviyesinin üzerine çıkardı! Aksa Enerji'nin, yılın ilk yarısında elde ettiği 3,02 milyar lira toplam faiz, amortisman ve vergi öncesi karına (FAVÖK) Afrika ve Orta Asya'daki yurt dışı yatırımların katkısı yüzde 53 olarak gerçekleşti ve FAVÖK marjı yüzde 22 seviyesini aştı.
Kırtasiyeciler yeni eğitim yılına umutsuz başlıyor! Fiyatlar yükseldi, zincir marketler tehdit ediyor Kırtasiyeciler yeni eğitim yılına umutsuz başlıyor! Fiyatlar yükseldi, zincir marketler tehdit ediyor Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde fiyat artışları ve zincir marketlerin kırtasiye ürünleri satışına başlamasının kırtasiyecileri umutsuzluğa sürüklediğini ifade etti.
16 Ağustos gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? 16 Ağustos gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın ne kadar? Altın kurunda hareketli günler devam ederken yeni işlem gününde altın çeşitlerinde güncel fiyatlar merak edildi. 16 Ağustos tarihi ile güncel gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın gibi çeşitleri fiyatları ile birlikte bir araya getirdik.
Engellilere bireysel eğitim desteğine zam geldi! Bundan böyle 3147 TL ödenecek Engellilere bireysel eğitim desteğine zam geldi! Bundan böyle 3147 TL ödenecek Ülkemizde engelli bireyler için çeşitli destek programları bulunuyor. Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engelli bireylere sağlanan nakdi destekte artış yapıldığı bildirildi.