Ekonomi

Emeklilere yeşil ışık yanmıştı! Emekli maaşlarına yeni zam ne düşünülüyor? Emeklilere yeşil ışık yanmıştı! Emekli maaşlarına yeni zam ne düşünülüyor? 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli maaş zammı netlik kazanırken TBMM'den geçen karar sonrası yüzde 19,77 oranındaki emekli zammı refah payı ile birlikte yüzde 25 oranına yükseltildi.
Vergi alınmayacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi yeni dönem başlıyor Vergi alınmayacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi yeni dönem başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaatlerine yönelik çalışmaları ve talimatları başlarken gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar sözü yeniden gündeme geldi.
Öğrencilere vergisiz telefon, bilgisayar satışı ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? Öğrencilere vergisiz telefon, bilgisayar satışı ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? Öğrencilere ÖTV'siz telefon, bilgisayar için sürpriz gelişmeler yaşandı.
Doğal gaz dağıtımının aksamamasına ilişkin EPDK’nın tedbirler yönetmeliği Resmi Gazete’de! Doğal gaz dağıtımının aksamamasına ilişkin EPDK’nın tedbirler yönetmeliği Resmi Gazete’de! Doğal gaz dağıtımı hizmetinin aksamaması ve tüketicilerin korunmasına ilişkin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) tedbirler Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.
Ziraat Bankası yüzde 0,89 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi vereceğini açıkladı! Ziraat Bankası yüzde 0,89 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi vereceğini açıkladı! Bankaların faiz oranlarının artması nedeniyle eli krediye gitmeye korkan vatandaşlara Ziraat Bankası'ndan 120 ay vade ile konut kredisi desteği geldi.
İş Bankası yüzde sıfır faizle ihtiyaç kredisi verecek! 100 bin liraya tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz İş Bankası yüzde sıfır faizle ihtiyaç kredisi verecek! 100 bin liraya tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle gelen zamlar da vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. TCMB'nin aldığı faiz artışı kararları da kredi faizlerinin yükselmesine neden olurken İş Bankası, sıfır faizli krediyi duyurdu.
Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı! Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı! Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi doğrultusunda yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya, dolar tahmini ise 28,46 TL'den 29,82 TL'ye yükseldi.
Ankara Emlak Danışmanları Meslek Odası Başkanı Akçam açıkladı! Rezidans olarak kullanılan yerleri konut yapmak çözüm olmaz Ankara Emlak Danışmanları Meslek Odası Başkanı Akçam açıkladı! Rezidans olarak kullanılan yerleri konut yapmak çözüm olmaz Ankara Emlak Danışmanları Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, çeşitli açıklamalara yer veriyor. Ofis ve büroların konut olarak kullanılması kararına tepki gösteren Akçam'dan önemli bir açıklama geldi.
Altın borcu olan kara kara düşünmeye başladı! Piyasa Kahini gram altının 2500 TL olacağı tarihi verdi Altın borcu olan kara kara düşünmeye başladı! Piyasa Kahini gram altının 2500 TL olacağı tarihi verdi Ülkemizde altın piyasası yakından takip ediliyor. Özellikle düğünü, borcu ve yatırımı olanlar tarafından sıkı sıkıya takip edilen altın piyasasının yükselişi devam ediyor. Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş, gram altının yükselişi için tarih verdi.
Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne kadar? 18 Ağustos gram çeyrek cumhuriyet altın fiyatları Haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne kadar? 18 Ağustos gram çeyrek cumhuriyet altın fiyatları Haftanın son işlem gününde altın çeşitlerinde güncel fiyatlar merak edildi. 18 Ağustos tarihi ile güncel gram, çeyrek, cumhuriyet, yarım altın gibi çeşitleri fiyatları ile birlikte derledik.
Her zaman zam geliyordu bu kez ezber bozdu! Milyonlar uzun süre sonra düşüş gördü Her zaman zam geliyordu bu kez ezber bozdu! Milyonlar uzun süre sonra düşüş gördü Ülkemizde artan akaryakıt fiyatları vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatları her geçen gün artarken art arda gelen zamlar da sürücünün isyanına neden olmuştu. Ancak zam trendi yerini indirime bıraktı.
Sıfır araç alacaklara özel %0.99 faizle masrafsız taşıt kredisi fırsatı! Sıfır araç alacaklara özel %0.99 faizle masrafsız taşıt kredisi fırsatı! Türkiye'nin dört bir yanında sıfır araç sahibi olma hayali kuranlar, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank iş birliğiyle sunulan %0.99 faizle masrafsız taşıt kredisi kampanyası ile sıfır araç sahibi olabilecekler.