Ekonomi

Evi olsun isteyene fırsat İş Bankası'ndan çıktı! 1 milyon liraya kadar 180 ay vadeli kredi verilecek Evi olsun isteyene fırsat İş Bankası'ndan çıktı! 1 milyon liraya kadar 180 ay vadeli kredi verilecek Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Kira derdinden kurtulup konut almak isteyenler bankaların kredi paketlerini incelemeye alırken İş Bankası'ndan mortgage kredisi teklifi geldi.
QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Fırsatı! QNB Finansbank'tan Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Fırsatı! Emeklilere özel ihtiyaç kredisi imkanı sunan QNB Finansbank, hayatınızı kolaylaştırıyor. Hızlı başvuru, onay ve ödeme seçenekleri ile finansal durumunuzu düzenleyin.
İBB Üniversite yurt başvuruları başladı mı, şartlar neler, aylık ücreti ne kadar? İBB Üniversite yurt başvuruları başladı mı, şartlar neler, aylık ücreti ne kadar? 2023 YKS tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrencilerin yurt telaşı da başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yurtlar öğrenciler için kapılarını açarken ücretler ve başvuru tarihleri ile birlikte şartları da merak edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam açıklaması! Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam açıklaması! Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süredir merakla beklenen emekli maaş zammına değinerek heyecan yarattı.
Ankaralı öğrenciler dikkat! Açık öğretim kayıt ücretleri cep yakacak zamlar yüzde 90'ı geçti Ankaralı öğrenciler dikkat! Açık öğretim kayıt ücretleri cep yakacak zamlar yüzde 90'ı geçti Ülkemizde Açık Öğretim Fakülte olarak bilinen AÖF kayıt ücretlerine zam geldi. Zam gelen kalemler arasına eklenen AÖF kayıt ücretleri öğrencilerinin cebini yakacak. Güncel kayıt ücretlerini okurlarımız için derledik.
Ağustos 2023 FED toplantısı yapılacak mı, ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Ağustos 2023 FED toplantısı yapılacak mı, ne zaman, faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalar FED'in aldığı faiz kararı ile şekillenmeye devam ediyor. Yatırımcılar temmuz ayında yapılacak toplantının tarihlerini sorguluyor. Alınacak faiz kararı merak konusu olurken FED'in Ağustos 2023 toplantı tarihi belli oldu.
Ağustos 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ağustos 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ağustos ayında yapılacak olan TCMB toplantısının tarihi araştırılıyor. Yapılacak toplantının ardından açıklanacak faiz kararı beklenirken piyasaları etkileyecek olan kararın ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hangi marka ve modellerde geçerli? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hangi marka ve modellerde geçerli? Öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alım fırsatı tanınacağı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadinin gerçekleşmesi beklenirken kararın hangi marka ve modellerde geçerli olduğu merak edildi.
18 - 55 yaş aralığındaki kadınlara nakdi destek duyuruldu! Hesaplara 1300 TL ödenecek 18 - 55 yaş aralığındaki kadınlara nakdi destek duyuruldu! Hesaplara 1300 TL ödenecek Belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahibi olan bireylere yönelik bakanlıklar tarafından çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Buna bağlı olarak pek çok yaş grubuna özel destek ödemesi yapılırken bir duyuruda kadınlar için 1300 TL açıklaması ile geldi.
Ankara dahil 81 ildeki emeklileri harekete geçiren açıklama geldi! Emekli maaşları en az 4 bin 500 TL artıyor Ankara dahil 81 ildeki emeklileri harekete geçiren açıklama geldi! Emekli maaşları en az 4 bin 500 TL artıyor Son olarak emekli maaşlarına yüzde 25 zam gelmiş ve milyonlarca emekli bu zammın karşısında memnun kalmamıştı.
Engelli ve yaşlılar için ücretsiz şehir içi ulaşım gelir desteği ödemesi devam ediyor! Engelli ve yaşlılar için ücretsiz şehir içi ulaşım gelir desteği ödemesi devam ediyor! Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ngelli ve yaşlı vatandaşları ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemeleri ile ilgili konuştu.
Hem aracınız hem de araç krediniz Renault'tan! Hemen hızlı kredi başvuru yapın Hem aracınız hem de araç krediniz Renault'tan! Hemen hızlı kredi başvuru yapın Sürekli olarak güncellenen fiyat listelerinden birisi de araç piyasasında olurken vatandaşlar sıfır araç sahibi olmanın yollarını aramaya devam ediyor.