Ekonomi

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman, kimlere, hangi şartlarla verilecek? Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman, kimlere, hangi şartlarla verilecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde vadettiği faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi hakkında gelişmeler takip ediliyor. Evlilik kredisi başvuru tarihleri ve şartları ile ilgili detaylar yeni evlenecek çiftlerin gündeminde bulunuyor.
Türkiye'de üretilen telefon modelleri hangisi? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ve modelleri neler? Türkiye'de üretilen telefon modelleri hangisi? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ve modelleri neler? Öğrencilere vergisiz cep telefonu veya bilgisayar imkanının detayları yavaş yavaş netleşmeye başladı.
Ağustos 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz artışı kaç baz puan olacak? Ağustos 2023 TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz artışı kaç baz puan olacak? Ağustos 2023 tarihi ile yapılacak olan TCMB toplantısının tarihi araştırılıyor. Yapılacak toplantının ardından açıklanacak faiz kararı beklenirken piyasaları etkileyecek olan kararın ne zaman, saat kaçta açıklanacağı sorgulanıyor.
TOKİ'den konut piyangosu vurdu! 3+1 daireler 972 bin TL'den  180 ay vade ve 4 bin lira taksitle satılacak TOKİ'den konut piyangosu vurdu! 3+1 daireler 972 bin TL'den 180 ay vade ve 4 bin lira taksitle satılacak TOKİ tarafından kelepir fiyatına taşınmaz satışları devam ediyor. Kelepir fiyatına konut satışı yapacağını duyuran TOKİ, fiyatların hayli arttığı dönemde ilaç gibi gelecek bir ilanı duyurdu. 180 ay vadeli satış fırsatını açıklayan TOKİ'den detaylar geldi.
Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu! Emekli maaşlarına gelecek zamla ilgili tarih verildi Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu! Emekli maaşlarına gelecek zamla ilgili tarih verildi Milyonlarca emekliyi harekete geçirecek açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan geldi.
Kamu görevlileri hakem heyeti nedir, kaç kişiden oluşur, üyeleri kimler? Kamu görevlileri hakem heyeti nedir, kaç kişiden oluşur, üyeleri kimler? Kamu İşveren Heyeti ile Memur-Sen arasındaki müzakerelerde anlaşma sağlanamazken zam kararı için Hakem Heyeti'nin devreye gireceği açıklandı.
Memur ve emekli zam oranı ne zaman belli olacak? Memur ve emekli zammı nasıl belirlenecek? Memur ve emekli zam oranı ne zaman belli olacak? Memur ve emekli zammı nasıl belirlenecek? 11 Hizmet kolunun tamamında anlaşan tarafların uzlaşma sağlayamamasının ardından nasıl bir yol izleneceği merak edildi.
TMO Mısır alım fiyatları açıklandı! TMO Mısır alım fiyatları açıklandı! Mısır alımlarının başlamasına dair yapılan paylaşım dikkat çekti.
Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 497 TL oldu! Ankaralıların cebi yandı da yandı Ankara'da 12 kilogram mutfak tüpü 497 TL oldu! Ankaralıların cebi yandı da yandı Ülkemizde zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Ağustos ayının ilk günlerinde tüp gazlar zamlardan nasibini alırken evinde tüp kullanan Ankaralılar ağustos ayında güncel tüp gaz fiyatlarını merak etti.
Vakıfbank'tan araç kredisi kampanyası! Araç sahibi olma fırsatı Vakıfbank'tan araç kredisi kampanyası! Araç sahibi olma fırsatı Türkiye'de araç fiyatlarının yükselmesi, Vatandaşları alternatif finansman yöntemlerine yönlendiriyor. Vakıfbank, özel taşıt kredisi seçenekleri ile araç sahibi olma hayalini gerçekleştirmek isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor.
Acil nakde ihtiyacı olanlara anında faizsiz ihtiyaç kredisi! 31 Ağustos'a kadar 100 bin lira çekin 100 bin lira ödeyin Acil nakde ihtiyacı olanlara anında faizsiz ihtiyaç kredisi! 31 Ağustos'a kadar 100 bin lira çekin 100 bin lira ödeyin Artan maliyetler nedeniyle gelen zamlar vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. TCMB'nin aldığı faiz artışı kararları da kredi faizlerinin yükselmesine neden olurken sıfır faizli kredi duyurusu geldi.
Vergisiz Apple iPhone modellerinde fiyatlar ne kadar? Vergisiz Apple iPhone modellerinde fiyatlar ne kadar? Ülkemizde öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alım fırsatı tanınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadinin gerçekleşmesi bekleniyor. Gelişmenin ardından vergisiz İphone fiyatları merak konusu oldu.