Ekonomi

En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 TL oldu En düşük emekli maaşı resmen 12 bin 500 TL oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren karar ile ilgili beklenen adım atıldı. Konu ile ilgili duyurunun ardından TBMM'de teklife onay verdi.
İstanbul'da toplu taşımaya zam kararı alındı! İstanbul toplu taşımada yeni ücret tarifesi İstanbul'da toplu taşımaya zam kararı alındı! İstanbul toplu taşımada yeni ücret tarifesi Toplu taşımaya zam haberleri gelmeye başladı. Ankara'da toplu taşımaya zam kararı alınırken bir zam haberi de son dakika olarak İstanbul'dan geldi.
Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti indirimli tarife açıklaması geldi Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti indirimli tarife açıklaması geldi Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri birbiri ardına geliyor. döviz ve petrol kurundan etkilenen akaryakıt fiyatları için zam ve indirim haberleri peş peşe gelirken motorin ve benzinin 45 liraya yükselmesi ile beraber indirim haberi geldi.
Merkez Bankası Temmuz 2024 faiz kararı sonrası altın, dolar ve euro kaç TL oldu? Merkez Bankası Temmuz 2024 faiz kararı sonrası altın, dolar ve euro kaç TL oldu? TCMB, yılın yedinci faiz kararı için toplantısını gerçekleştirdi. Temmuz ayı PPK toplantısı sonrası faiz kararı belli olurken piyasaları yeniden hareketlendiren kararla beraber para piyasalarındaki güncel durum da merak edildi.
Bakan Şimşek TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunu değerlendirdi Bakan Şimşek TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunu değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomik verileri değerlendirmeye devam ederken bu kez swap stokuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan faiz kararı için bekleyişe geçildi. Faiz kararının ne zaman ve saat kaçta açıklanacağı merak edilirken araştırılan konu başlıklarını haberimizde derledik.
Emeklilik yaşı yükselecek mi? Kademeli emeklilik ne zaman uygulanacak? Emeklilik yaşı yükselecek mi? Kademeli emeklilik ne zaman uygulanacak? Gündemin önemli konularından biri olan emeklilikle ilgili yeni düzenlemeler ele alınmaya devam ediyor. Son günlerde emeklilik yaşının yükselmesi ve kademeli emekliliğin gelebileceği üzerine konuşulmaya başlandı.
SSK Bağkur Emekli Sandığı emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak? SSK Bağkur Emekli Sandığı emekli maaşı zam farkları ne zaman yatacak? Emekli maaş zammının ardından maaş farkları için geri sayım da başladı. Emekli maaşlarında zam farklarının ne zaman hesaplarına geçeceğini merak edenlerin araştırmaları devam ederken ilk açıklama da geldi.
Motosiklet sayısı bu illerde otomobili geride bıraktı! Motosiklet sayısı bu illerde otomobili geride bıraktı! Türkiye'de motosiklet sayısı rekor düzeye ulaştı. Motosiklet sayısı 4 ilde otomobili geride bıraktı. Bu illerin nereler olduğu ise merak edildi.
Bakan Şimşek TCMB'nin Piyasa Katılımcıları Anketi sonrası değerlendirmelerde bulundu Bakan Şimşek TCMB'nin Piyasa Katılımcıları Anketi sonrası değerlendirmelerde bulundu TCMB'nin Temmuz ayı Piyasa Katılımcıları Anketi sonrası değerlendirmelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yayımladı.
SSK ve Bağkur zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri açıklandı SSK ve Bağkur zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri açıklandı Emekli maaşlarına enflasyon oranına göre yapılan zam sonrası SSK Bağkur emeklilerine yüzde 24,73 oranında artış kesinleşti ve en düşük emekli maaşı da 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Zamlı maaşlar ile zam farkının ne zaman hesaplara geçeceği merak edilirken beklenen açıklama geldi.
Temmuz 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz sabit mi kalacak, düşecek mi? Temmuz 2024 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Yurt içi piyasaların gözü Merkez Bankasının açıklayacağı Temmuz ayı faiz kararına çevrildi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun açıklayacağı faiz kararının ne yönde olacağı merak edilirken toplantı tarihi sorgulanmaya devam ediyor.