Ziraat Gayrimenkul Ankara'da tarla satışı duyurdu! 15822 metrekare tarla 320 bin liradan alıcı bulacak

Ülkemizde konut, kira, tarla, arsa gibi taşınmazların fiyatları sürekli olarak artıyor. Artan fiyatlar nedeniyle bir alternatif arayanlar da bankaların ilanlarını incelerken Ziraat Gayrimenkul'den Ankara için yeni ilan geldi.

Ziraat Gayrimenkul Ankara'da tarla satışı duyurdu! 15822 metrekare tarla 320 bin liradan alıcı bulacak

Ziraat Gayrimenkul Ankara'da tarla satışı duyurdu! 15822 metrekare tarla 320 bin liradan alıcı bulacak - Türkiye'de durdurulamayan döviz artışı pek çok kalemi etkiliyor. dövizin artması ile birlikte taşınmazların satış ve kira fiyatları da artarken bir yatırım planı olanlar da uygun fiyatlı satışları inceliyor. Artan fiyatlar nedeniyle çeşitli alternatiflere yönelen vatandaşlar için Ziraat Gayrimenkul tarafından yeni bir ilan yayımlandı. Başkent Ankara'da tarla satışı yapılacağı kaydedildi.

Vatandaşlar fahiş şekilde artan konut fiyatlarını incelerken Ziraat Bankası tarafından geliştirilen Ziraat Gayrimenkul internet sitesi üzerinden de çeşitli taşınmazların satışı yapılmaya devam ediyor.

Ziraat Gayrimenkul tarafından yapılan konut satışları devam ederken Ankara'da bir adet tarla ilana konu oldu. Ziraat Gayrimenkul'ün internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan taşınmazların satışı yapılmaya devam ederken banka yeni ilanları yayımlamaya devam ediyor. Ziraat Gayrimenkul sitesinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde tarla satışı yapılacağı bildirilirken detayları derledik.

ziraat.jpeg

ZİRAAT'TEN ANKARA'DA SATILIK TARLA

Ziraat Gayrimenkul, Başkent Ankara'da satışa çıkan tarlanın Polatlı ilçesinde yer aldığını açıkladı. Ankara'nın Polatlı ilçesi Yeniköseler semtinde satışa çıkan 15822 metrekare büyüklüğündeki tarlanın başlangıç satış fiyatı ise 320 bin lira olarak açıklandı. Teklif sistemi ile satış yapan Ziraat Gayrimenkul, Ankara'nın Polatlı ilçesi Yeniköseler semtinde satışa sunulan 15822 metrekare büyüklüğündeki tarlaya ilişkin ayrıntılı bilgiler de müşterilerle paylaştı. Satışı yapılan tarla hakkında Ziraat Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde açıklandı;

Yeniköseler Mahallesi 15822,65 Metrekare Tarla

  • Arsa Tipi: Tarla
  • İl: Ankara
  • İlçe: Polatlı
  • Semt: Yeniköseler
  • Metrekare: 15822
  • Minimum Artış: 1.000 TL
  • Başlangıç Bedeli: 320 bin lira
  • Teminat Bedeli: 19 bin 200 lira olarak açıklandı.

ziraat-001.jpeg

Ziraat Gayrimenkul tarafından paylaşılan notta ise ''Sadece peşin teklif verilebilecektir.'' ifadeleri yer aldı.

SONRAKİ HABER