Ziraat Bankası'ndan kampanyanın hası geldi! Ankaralı Ziraat Kart sahipleri hemen başvurun ek taksiti kapın

Eylül 2023 tarihi ile bankaların kampanyaları tamamen yenilendi. Kamu bankaları kampanya yarışını hızlandırırken Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerine ek taksit kampanyası geldi.

Ziraat Bankası'ndan kampanyanın hası geldi! Ankaralı Ziraat Kart sahipleri hemen başvurun ek taksiti kapın

Ziraat Bankası'ndan kampanyanın hası geldi! Ankaralı Ziraat Kart sahipleri hemen başvurun ek taksiti kapın - Türkiye'de bankalar tarafından çeşitli kampanyalar müşterilere sunuluyor. Kamu ve özel bankalar eylül ayı ile birlikte kampanyalarını yenilediklerini duyururken yeni açıklamalar da gelmeye başladı. Eylül ayı ile birlikte kart kampanyalarını yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren Ziraat Bankası, detayları da duyurdu.

Ziraat Bankası, kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden araç sahiplerini dikkatini çeken bir duyuruya yer vererek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyeceklere özel kampanya teklifini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde ''MTV Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EK TAKSİT FIRSATI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 8 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Ziraat Bankası, ''Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan Ziraat Bankası, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıralandı.

ekran-goruntusu-2023-09-01-122406.png

ZİRAAT BANKASI MTV ÖDEMELERİNDE EK TAKSİT NASIL YAPILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Ziraat Bankası, 8 Eylül tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • Kampanya 23 Ağustos - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacak.
  • Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartın kredi kartı özelliği ile yapılacak taksitli MTV ödemelerinde işlemler 4 taksite bölünecek.
  • Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecek.
  • Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

ekran-goruntusu-2023-09-01-122411.png

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER