Ziraat Bankası'ndan 100 bin TL ihtiyaç kredisi artık parmak ucunuzda! Tek tıkla hesabınıza yatacak

Eli nakde sıkışan vatandaşlar yüzünü bankalara dönerken en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası Tüketici kredisi vatandaşların dikkatini çekti.

Ziraat Bankası'ndan 100 bin TL ihtiyaç kredisi artık parmak ucunuzda! Tek tıkla hesabınıza yatacak

Artan maliyetlerin ardından vatandaşlar peş peşe gelen zam haberlerini okumaya devam ederken özellikle de Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi noktasındaki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlar art arda gelen zamların yanı sıra artan dolar kuruyla Türk Lirası'nın erimesi alım gücünün de azalmasına neden oldu.

Eli nakde sıkışan vatandaşlar yüzünü bankalara dönerken en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası Tüketici kredisi vatandaşların dikkatini çekti. Geniş müşteri hacmiyle vatandaşların kredi noktasındaki araştırmalarına Ziraat Bankası da dahil olurken Ziraat Bankası 100 bin TL tüketici kredisi oldukça dikkat çekti.

ZİRAAT BANKASI 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası tüketici kredisinden yararlanarak ihtiyaçlarına yönelik harcama gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için 100 bin TL tüketici kredisi detayları merak edildi. Faiz oranları ve vade merak edilirken Ziraat Bankası 100 bin TL tüketici kredisi için detayları belli oldu.

Artan giderler ve harcamalar en çok vatandaşın sırtına yük olurken alım gücünün azalmasıyla birlikte vatandaşlar çareyi yine bankaların kredi imkanlarında buldu. Kredi noktasında en çok araştırılan bankalardan birisi de Ziraat Bankası olurken Tüketici kredisi hizmeti altında vatandaşlara 100 bin TL kredi tanımlayan Ziraat Bankası'nın 100 bin TL tüketici kredisi faiz oranı merak edildi.

YÜZDE 2,50 FAİZ ORANI İLE ANINDA BAŞVURUN!

Ziraat Bankası tüketici kredisi bağlamında yer alan tüketici kredisi vatandaşlara ihtiyaç durumunda verilen bir kredi hizmeti olurken vatandaşların kredi çekmeden önce en çok önem verdiği konudan birisi aylık ödeme planı, vade imkanı ve faiz oranı oldu. Ziraat Bankası 100 bin TL tüketici kredisi detaylarına bakılacak olursa;

24 ay vade ile sizlerde Ziraat Bankası tüketici kredisinden faydalanabilirsiniz. 100 bin TL tüketici kredisi faiz oranı Ziraat Bankası'nda yüzde 2,50 olurken bu bağlamda aylık ödeme planı ise 6.064,89 TL şeklinde oldu.

screenshot-26.png

Ziraat Bankası tüketici kredisine başvuru yapmak için Ziraat Bankası şubelerine ziyaret edebilir ya da müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

haberankara.com/Özel Haber/Açelya Turgut

SONRAKİ HABER