Ziraat Bankası'ndan 0,99 faizli konut kredisi! 1 milyon 102 bin TL konut kredisi sağlanacak

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisinden yararlanmak için araştırmalarına devam ederken Ziraat Bankası konut kredisi duyurusu yapıldı.

Ziraat Bankası'ndan 0,99 faizli konut kredisi! 1 milyon 102 bin TL konut kredisi sağlanacak

Peş peşe gelen zamlar ve sürekli olarak yükselmeye devam eden dolar kuru piyasaları yakından etkilerken özellikle de konut piyasasında fiyatlar bir hayli artmıştı. Konut piyasasında artış devam ederken vatandaşların ev alma hayalleri ertelenmek durumunda kalmıştı.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisinden yararlanmak için araştırmalarına devam ederken Ziraat Bankası konut kredisi duyurusu yapıldı. Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar için duyuru yapılırken Ziraat Bankası konut kredisi detayları araştırılmaya başlandı.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ DEVREYE GİRDİ!

Vatandaşların nakitle ya da biriktirme yolu ile ev sahibi olduğu dönemler geride kalırken malum konut fiyatları da bir hayli arttı. Konut fiyatlarında yaşanan artışın ardından daha da beklemeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi avantajlarına göz atmaya başladı. Ziraat Bankası konut kredisi detayları dikkat çekti.

197909962-2577889502520573-4100219189507611596-n-jpg.webp

İlk evini alacaklara özel Ziraat Bankası tarafından konut kredisi sağlandığına yer verilirken detaylar merak konusu oldu. Ziraat Bankası 120 ay vade ile ilk evini alacak vatandaşlara 1 milyon 102 bin TL konut kredisi imkanını duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların nakit ihtiyacını tamamlamasında yardımcı olan konut kredisi ile sizlerde hayalinizdeki eve kavuşabileceksiniz.

screenshot-85.png

Ziraat Bankası ''İlk Evim Konut Kredisi'' kapsamında sağlanan 1 milyon 102 bin TL konut kredisi duyurulurken 120 ay vade ile duyurulan konut kredisinin detayları merak edildi. 0,99 faiz oranı ile Ziraat Bankası'ndan ev sahibi olmak isteyenlere büyük destek sağlanırken aylık sadece 15.734,16 TL ödeyerek sizlerde yıllardır hayalini kurduğunuz evi satın alabilirsiniz.

SONRAKİ HABER