Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan İhtiyaç Kredisi fırsatı! Hızlı ve Kolay nakit imkanı

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, müşterilerine özel olarak yaptığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit para ihtiyacı olan vatandaşlarına kolay ve hızlı imkanlar sağlıyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan İhtiyaç Kredisi fırsatı! Hızlı ve Kolay nakit imkanı

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, müşterilerine özel olarak yaptığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit para ihtiyacı olan vatandaşlarına kolay ve hızlı imkanlar sağlıyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın kampanyaları kapsamında ihtiyaç kredisini özellikle kullanmak isteyen kişiler, 11 gün içerisinde başvurularını yapmaları durumunda gelir belgesi olmaksızın kredi alabilecekler. Bu bankalarda mevcut hesabınız varsa, belirtilen 11 gün süresi içerisinde yapılacak tüm kredi başvurularında 36 ay vadeli olacak şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebiliyor ve banka şubelerine bulunmadan aynı gün içerisinde kredi ödemenizi alabiliyorsnuz. Ayrıca, bankaların müşterisi olmanız durumunda ise, ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapmanızın yanında birlikte vatandaşlara özel olarak hazırlanmış faiz oranlarından yararlanabiliyorsunuz.

ziraat-bankasi-ve-vakifbanktan-dev-kredi-kampanyasi-basladi-150000-tlye-kadar-ihtiyac-kredisi-ve.webp

Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşların nakit ihtiyaçlarının olmaları durumunda aynı gün içerisinde kredi ödemelerini alabiliyorlar. Bu kamu bankaları, daha önce yaptıkları kredi kampanyaları ile adlarından söz ettirmeyi başarırken, emekli olan vatandaşların da tercihte bulunduğu bankaların başında gelerek yüksek limitli emekli kredisini kullanma imkanı sunuyor.

36 ay vadeli kredi imkanı

Ziraat Bankası şubelerinden gelir belgesi olmaksızın kredi başvurusunda bulunmak isteyenvatandaşlar için bankalarda mevcut hesabınızın olmasının yanı sıra, şubelerde bulunmak için sadece kendi kimliğinizle işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Vakıfbank bankanızda mevcut hesabınız bulunuyor ise, banka şubelerine gitmeden anında Vakıfbank mobil uygulaması aracılığı ile 7/24 ihtiyaç kredisi kampanyasında bulunarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank'ta mevcut hesabınızın olması durumunda ise, ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kredi imkanları da sağlanıyor.

63805.jpg

Emekli maaşınızı bu bankalar aracılığı ile almanız durumunda, kredi kampanyasından faydalanacak olan vatandaşlara 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır.

Hızlı ve kolay nakit ihtiyaç kredisi kampanyası ile Ziraat Bankası ve Vakıfbank vatandaşlara, finansal ihtiyaçlarını karşılamaya ve güvenli bir gelecek sağlamaya fırsatı hazırlıyor. Nakit ihtiyacınızı karşılama durumu için bu gibi özel ihtiyaç kredisi kampanyalarından anında yararlanıp hayatınızı kolaylaştıma imkanını elde ediyor olabilirsiniz.

SONRAKİ HABER