Ziraat Bankası resmen duyurdu! 4 gün içinde başvuru yapanın hesabına 100 TL aktarılacak

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri çekerken müşterilerine yeni bir duyuru yaptı. Müşterisine 100 TL hediye edecek olan Ziraat Bankası, koşulları da tek tek sıraladı.

Ziraat Bankası resmen duyurdu! 4 gün içinde başvuru yapanın hesabına 100 TL aktarılacak

Ziraat Bankası resmen duyurdu! 4 gün içinde başvuru yapanın hesabına 100 TL aktarılacak - Bankalar temmuz ayı ile birlikte kampanyalarını yeniledi. Temmuz ayında kart kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken Ziraat Bankası, yeni bir hatırlatma yayımladı.

Ziraat Bankası, kart kampanyalarına yenilerini eklemeye deva ediyor. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden dikkati çeken bir duyuruya yer vererek A101 marketlere özel kampanya teklifini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde ''A101.com.tr'de 100 TL Bankkart Lira!'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı.

screenshot-1.jpg

ZİRAAT BANKASI'NDA A101'E ÖZEL 100 TL HEDİYE

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 15 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Ziraat Bankası, ''Bankkart'a özel www.A101.com.tr ve A101 Mobil Uygulaması üzerinden tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 100 TL Bankkart Lira hediye!'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan banka, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıralandı.

screenshot-2.jpg

ZİRAAT BANKASI A101'DE GEÇERLİ 100 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Ziraat Bankası, 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • ''T.C. Ziraat Bankası Bankkart ile www.A101.com.tr ve A101 Mobil Uygulamasından tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 100 TL Bankkart Lira verilecektir.
  • Kampanya 1 - 15 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır.'' ifadelerine yer verilirken kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabileceği aktarıldı.
  • Kampanyanın müşteri bazında olduğu ve bir müşterinin kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabileceği kaydedildi.
  • Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 21 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerinde veya Bankkart Lira ile Öde özelliğiyle kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 1 Eylül 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kampanyaya sadece www.A101.com.tr ve A101 mobil uygulaması üzerinden yapılacak alışverişler dahil edilecek.

screenshot-4.jpg

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER