Ziraat Bankası nakit ihtiyaç derdine son veriyor! Aylık sadece 3 bin 176 TL ödeyeceksiniz!

Nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yolunu tuttu. Ziraat Bankası ise ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı. Faiz oranını ve vade farkını açıkladı.

Ziraat Bankası nakit ihtiyaç derdine son veriyor! Aylık sadece 3 bin 176 TL ödeyeceksiniz!

Son zamanlarda gelen zamların ardından birçok vatandaş nakit ihtiyacını karşılamak için bankaların yolunu tuttu. Özellikle marketlere yapılan zamlar, nakit ihtiyacı daha da artırdı. Böylece birçok vatandaş yüzde kaç faiz oranı ile ihtiyaç kredisinden yararlanılacağını merak ediyor.

mmm.jpg

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen birçok vatandaş ise Ziraat Bankası'nın yüzde kaç faiz oranı ve vade farkı ile nakit destek sağladığını merak ediyor. Banka resmi internet sitesi üzerinden krediye dair detayları da açıkladı.

2222.jpg

ZİRAAT BANKASI'NDAN 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Acil nakit ihtiyacı olan birçok vatandaş bankalara akın etti. Ziraat Bankası ise acil ihtiyaç kredisinin detaylarını internet sitesi üzerinden paylaştı. Böylece Ziraat Bankası, 24 ay vade farkı ve yüzde 2,84 faiz oranı ile 50 bin TL kredi imkanı sağlıyor.

www.png

50 bin TL'nin aylık ödemesi ise 3 bin 176,75 TL'ye tekabül ediyor. Ayrıca yıllık maliyet oranı ise yüzde 55,5009 olurken, bankalar arasından en uygu kredi imkanını ise Ziraat Bankası sağlıyor.

KREDİ ÇEKMENİN KOŞULLARI!

3333.jpg

Ziraat Bankası tarafından verilen 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar nasıl kredi çekeceklerini merak ediyor. Öncelikle kişi kredi çekmek istediği bankaya giderek kredi başvurusu yapabilir. Kredi notunun uygun görülmesi durumunda ise kişiye ihtiyaç kredisi veriliyor.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER