Ziraat Bankası müjdeyi duyurdu, sadece o kişiler yararlanıyor! 6 ay ödemesiz 26 ay vade ile kredi imkanı!

Ziraat Bankası, depremzede vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu hususta destek paketinin detaylarını paylaştı.

Ziraat Bankası müjdeyi duyurdu, sadece o kişiler yararlanıyor! 6 ay ödemesiz 26 ay vade ile kredi imkanı!

Depremden zarar görmüş bireysel müşterilere 6 ay ödemesiz 36 ay vadeye kadar KOBİ müşterileri ve çiftçilere ise 1 yıl ödemesiz 36 ay vadeye kadar kredi destek paketi oluşturan Ziraat Bankası detayları paylaştı.

Deprem kredisi veren bankalar: Depremzede kredi başvurusu nasıl yapılır, ne kadar verilecek? - 2

5 BİN TL NAKİT AVANS DESTEĞİ!

Ziraat Bankası, depremzede vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına faizsiz ve masrafsız 5 bin TL nakit avans tanımladıklarını da ifade etti.

Adıyaman ve Hatay başta olmak üzere Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin Islahiye ve Nurdağı ilçesindeki gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırılmış kredi borçlarını taksitlerini tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteleyen Ziraat Bankası detayları açıkladı.

Deprem kredisi veren bankalar: Depremzede kredi başvurusu nasıl yapılır, ne kadar verilecek? - 1

Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ müşterileri de bu imkandan yararlanacak.

2023 yılı boyunca Ziraat Bankası bireysel ve kurumsal kredi kartlarının yıllık ücretleri ile üye iş yeri ve pos aylık ücretlerinin de alınmayacağını ifade etti.

Tarım kredileri ile ilgili kolaylıklar sağlayacağını da müjdeleyen Ziraat Bankası, KOBİ ölçeğinden büyük firmalara olay ve başvuru bazında münferiden değerlendirmek sureti ile en uygun çözümü ürettiklerini de açıkladı.

Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER