Ziraat Bankası market harcamalarınıza özel 400 lira hediye edecek!

Market harcamalarınız için Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyaya göre toplamda 400 lira hediye verileceği öğrenildi. Bu kapsamda merak edilenlere yanıt verildi.

Ziraat Bankası market harcamalarınıza özel 400 lira hediye edecek!

2024 yılının ilk kampanyası duyuruldu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre bankkart ile yapılacak olan harcamalara özel toplamda 400 TL hediye edileceği öğrenildi. Kişiler tarafından kampanya detaylarına da yer verildi.

ZİRAAT BANKASI 400 TL HEDİYE EDECEK!

Ocak ayına girilmesi ile birlikte Ziraat Bankası tarafından müşterilerine toplamda 400 lira hediye edileceği öğrenildi. Bu çerçevede kampanyaya katılmak isteyen kişilerin sağlaması gereken şartlar ve detaylar da merak konusu oldu. Verilecek hediye lira hakkında market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 40 TL, toplam 400 TL verileceği öğrenildi.

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Banka tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte kampanyaya başvuru yapmak isteyen kişiler için detayların verildiği ifade edildi. Bu çerçevede kişilerin bilmesi gereken detaylar şu şekildeydi;

  1. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
  2. Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerine 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
  3. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.
  4. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
  5. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  6. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.
  7. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 400 TL'dir.
  8. Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.
  9. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.
  10. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  11. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kişiler tarafından kampanyanın duyurulmasının ardından nasıl katılım sağlanması gerektiği hakkında merak edilenler de artmaya başlandı. Katılacak olan kişilerin Bankkart Mobil ile bankkart com tr'den veya MARKET yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlayabileceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER