Ziraat Bankası, konut kredisi ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

Ziraat Bankası, yüzde 0.89 faiz oranı ile konut kredisi fırsatı sunarak ev sahibi olma hayali kuranlara büyük bir müjde veriyor.

Ziraat Bankası, konut kredisi ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor!

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu konut kredisi paketi, uzun vadeli ve düşük faiz oranları ile dikkat çekiyor. Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanya ile ev sahibi olmak artık daha kolay hale geliyor.

62888f85a3705a264475bef5.webp

Kimler Bu Krediden Yararlanabilir?

Genişletilmiş konut kredisi, birinci el ve ikinci el konutları içermekte olup, finansman desteği 1 milyon 600 bin TL'ye kadar olan konutlar için geçerlidir. Bu kredi desteği, özellikle ilk kez konut alımı yapacak vatandaşları desteklemeyi amaçlamaktadır.

ziraat-bankasi-ve-is-bankasi-yeni-bir-konut-kredisi-kampanyasina-basladi-ev-sahibi-olmak-isteyen1-1280x720-1.jpg

Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu konut kredisinden yararlanmak isteyenlerin aşağıdaki başvuru belgelerini sağlamaları gerekmektedir:

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
  • Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,
  • Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,
  • Şubece talep edilebilecek diğer belgeler

Başvurular, bu belgeleri hazırlayan kişiler tarafından şubeler aracılığıyla bizzat yapılabilecektir. İlgili evrakları teslim edenler vatandaşlar,120 aya kadar vadeli ve yüzde 0.89 faiz oranı ile konut kredisi kullanma fırsatını elde edeceklerdir. Ancak her bir vatandaş, sadece bir kez bu paketten yararlanabilecektir ve sadece ilk konut alımı için bu fırsattan yararlanabileceklerdir. Bu kredi fırsatı, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için büyük bir destek olacaktır. Kamu bankaları, ev sahibi olmak isteyenlere bu avantajlı kredi ile hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER