Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı! Asgari ücretin neredeyse yarısını ödeyerek krediye sahip olacaksınız!

İhtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen birçok vatandaş, Ziraat Bankası tarafından verilen Tüketici Kredi Desteğinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki ama Ziraat Bankası yüzde kaç faiz oranı ile kaç bin liralık kredi desteği sağlıyor?

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı! Asgari ücretin neredeyse yarısını ödeyerek krediye sahip olacaksınız!

Dolar kurunda yaşanan hareketlilik fiyatların artmasına neden olurken, birçok vatandaş ise bu noktada ihtiyaç kredisine yöneldi. Bunun ile birlikte ekonomide yaşanan hareketlilik ve özellikle gelen zamlar vatandaşı kredi çekmeye yönlendirdi. Birçok vatandaş ise en düşük faiz oranına sahip bankayı araştırmaya devam ederken Ziraat Bankası ise ihtiyaç kredisine dair detayları paylaştı.

Birçok vatandaş diğer bankalara oran ile faiz oranı az olduğundan dolayı Ziraat Bankası'nı tercih ederken faiz oranı ve yıllık maliyeti de kredi çekecek olan vatandaşların radarına girdi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar araştırılmaya devam edilirken 24 ay vade ile verilen 100 bin ihtiyaç kredisi detayları sadece haberankara.com'da...

ZİRAAT BANKASI'NDAN 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Birçok vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların Tüketim Kredi Desteğini araştırmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte Ziraat Bankası tarafından faiz oranı yüzde 2,50 olarak verilen ihtiyaç kredisi dikkatleri çekmeyi başardı. Böylece bu kredi imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar ise bankanın resmi sitesine göz atmaya başladı.

Ziraat Bankası tarafından sağlanan 24 ay vade ile 100 bin TL ihtiyaç kredisiyle ilgili detaylar merak konusu oldu. Aylık taksit tutarı 6.064,89 TL ödeyerek sizlerde anında Ziraat Bankası tarafından verilen krediden yararlanabilirsiniz.

screenshot-1.png

YÜZDE 2,50 FAİZ ORANI İLE VERİLECEK!

Son zamanlarda gele zamların dışında artan dolar kuru artışı vatandaşı kredi çekmeye yönlendirdi. Bu hususta Ziraat Bankası 100 bin TL ihtiyaç kredisi sağlanacağını açıklamıştı. Böylece kredi çekmeye hazırlanan birçok vatandaş şimdiden faiz oranı ve vade farkını da araştırmaya koyuldu.

100 bin TL çekmeniz durumunda taksit tutarı 6 bin 64,89 TL olacak. Ayrıca yüzde 2,50 oranında faiz uygulanacak ve 24 ay vade ile ödeme yapılacak.

SONRAKİ HABER