Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz kredi imkanı! Hemen bilgi alın detaylar açıklandı

Peş peşe gelen zamların ardından doların da yükselişiyle birlikte Türk Lirası değer kaybederken bu durum vatandaşın alım gücüne yansımıştı.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank faizsiz kredi imkanı! Hemen bilgi alın detaylar açıklandı

Vatandaşlar hayat koşullarının özellikle de gelen son zamların ardından daha zorlu hale gelmesinin ardından faizsiz kredi imkanında yararlanmak üzere bununla ilgili araştırma yapmaya başladı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank faizsiz kredi imkanının olup olmadığını merak eden vatandaşlar için bankaların faizsiz kredi imkanlarını detaylı şekilde açıkladık.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİSİ?

Peş peşe gelen zamların ardından doların da yükselişiyle birlikte Türk Lirası değer kaybederken bu durum vatandaşın alım gücüne yansımıştı. Vatandaşlar alım güçlerinin düşmesi ile birlikte yüzünü yeniden bankalara dönerken özellikle de nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların faizsiz kredi imkanlarının olup olmadığını merak etti. Peki faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Bankalar faizsiz kredi veriyor mu?

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ KREDİ

Ziraat Bankası tarafından sağlanmakta olan faizsiz kredi imkanı bulunmakla birlikte bu kredi imkanından herkes yararlanamamaktadır. Ziraat Bankası tarafından sağlanan faizsiz kredi imkanı köyüne dönüp ya da köyünde yaşayıp tarım ve hayvancılıkla uğraşan kişilere sağlanmaktadır. Ziraat Bankası tarafından hem çiftçilik hem de hayvancılık bu şekilde desteklenmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen bu proje, Ziraat Bankası ile birlikte yürütülürken Tarım ve hayvancılık ile ilgilenen bu kişiler için de bir takım şartlar aranmaktadır. Bu şartlar şu şekilde yer almaktadır;,

  • Başvuru yapılan tarihte en az 18 yaşında olmak
  • Faal bir şekilde küçükbaş hayvancılıkla uğraşıyor olmak ya da önce uğraşmış olmak
  • Proje kapsamında belirlenmiş olan yerde ikamet etmek
  • Hayvancılık yapmaya elverişli bir barınağa sahip olmak
  • Hayvanları otlatabileceği bir alana sahip olmak
  • Hayvanın yem ihtiyacının en az yarısını yetiştirebilecek durumda olmak
  • Belirlenmiş olan ırklardaki hayvanlardan en az 100 başa sahip olmak ve kredi boyunca da 100 başın altına düşmemek
  • Sahip olunan hayvanların kayıtlarını güncel tutmak

HALKBANK FAİZSİZ KREDİ VERİYOR MU?

Halkbank tarafından da faizsiz kredi imkanı sağlanmaktadır. 250 bin TL'ye varan Halkbank faizsiz kredi imkanı ile ilgili detaylar merak edilirken Halkbank faizsiz kredi imkanından yararlanmak için bir takım şartlar yer almaktadır. Halkbank faizsiz kredi imkanında yararlanabilmek için 3 kategoriden birinde yer alıyor olması gereklidir;

  • Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli ESKKK Kredisi
  • KOSGEB KOBİ Finansman Kredisi

  • Kadın Girişimci-Kredisi

VAKIFBANK FAİZSİZ KREDİ VERİYOR MU?

Vakıfbank faizsiz kredi imkanı ile ilgili bir detay yer almazken sadece faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans imkanı olduğu bilinmektedir.

SONRAKİ HABER