Ziraat Bankası açıkladı! Yüzde 2,84 faiz oranı ile tüketici kredisi veriyor!

Ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlar acil nakit ihtiyacını karşılamak için bankaların yolunu tuttu. Peki ama Ziraat Bankası tüketici kredisi detayları neler? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

Ziraat Bankası açıkladı! Yüzde 2,84 faiz oranı ile tüketici kredisi veriyor!

Son zamanlar dolar kurunda yaşanan hareketlilik ve fiyatların artması birçok vatandaşı bankalara yönlendirdi. Vatandaşlar hangi bankanın yüzde kaç oranında ve kaç vade ile kredi imkanı sağladığını merak ederken Ziraat Bankası ise tüketici kredisi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki ama Ziraat Bankası yüzde kaç faiz ile ne kadar tüketici kredisi sağlıyor? Kredi çekecek olan vatandaşlar ise tüketici kredisi detaylarını merak ediyor.

50 BİN TL VERİYOR!

Ziraat Bankası, tüketici kredisi detaylarını açıkladı. Bunun ile birlikte Ziraat Bankası, 24 ay vade ile 50 bin TL tüketici kredisi imkanı sağıyor. Peki ama faiz oranı ne kadar olacak? Kredi çekecek olan vatandaşlar 50 bin TL'ye yüzde kaç oranında faiz uygulanacağını da merak ediyor.

ziraat.png

50 bin TL'nin faiz oranı yüzde 2,84 oranında uygulanacak. Bunun ile birlikte 2 yılda aylık olarak 3 bin 176,75 TL ödeme gerçekleştirilecek. Yıllık maliyet oranı ise 55 bin 5009 olacak.

ziraat1.png

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret ederek daha fazla detay elde edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER