Ziraat Bankası 3.000 TL verilecek! Kampanya detayları açıklandı

Ziraat Bankası, kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre kamu bankalarından olan Ziraat Bankası 3 bin TL hediye verecek! Kampanyanın detayları açıklanırken, son katılım tarihinin 31 Aralık olduğu açıklandı! İşte detaylar..

Ziraat Bankası 3.000 TL verilecek! Kampanya detayları açıklandı

Ziraat Bankası, açıklamayı web sitesi üzerinden yaptı. Aktarılan son habere göre TatilBudur’da 3.000 TL Bankkart Lira fırsatında detaylar belli oldu. 31 Aralık tarihinde sona erecek kampanyanda şartlar ve detaylar haberimizde

ZİRAAT BANKASI AÇIKLADI

Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında, “Bankkart'ınız kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur'da tek seferde yapacağınız 15.000 TL-24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 25.000 TL-34.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira, 35.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir” ifadesini kullanarak detayları aktardı.

Ziraat Bankası 3.000 TL verilecek! Kampanya detayları açıklandı

1 Aralık tarihinde başlayan kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. 31 Aralık 23.59’a kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak isteyenlerin katılımlarını kart numarası ya da TC kimlik no üzerinden de yapabileceği ifade edildi.

KAMPANYA KOŞULLARI BELLİ OLDU

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Yapılan açıklamanın devamında kazanılan Bankkart TL’leriin 7 Ocak tarihinde yükleneceği ve 15 Şubat tarihine kadar kullanılabileceği ifade edildi. Buna göre en geç 16 Şubat tarihinde kullanılmayan Bankkart TL’ler geri alınacak.

Bununla birlikte bir kişinin en fazla 3 bin TL Bankkart TL kazanabileceğinin de altı çizildi.

SONRAKİ HABER