Zamlı SSK Bağkur emekli aylığı zam farkı ödeme tarihi belli oldu mu?

Emekli maaşlarına enflasyon oranına göre zam yapıldı. SSK Bağkur emeklilerine yüzde 24,73 oranında artış yapılırken zam farkının ne zaman hesaplara geçeceği merak edildi.

Zamlı SSK Bağkur emekli aylığı zam farkı ödeme tarihi belli oldu mu?

.emekliler ocak ve temmuz ayları olmak üzere yılda 2 kez zam alıyor. Emekli maaş zamlarının gündemde yer alıyor olması ile beraber araştırmalar da devam ederken ''Zamlı SSK Bağkur emekli aylığı zam farkı ödeme tarihi belli oldu mu?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon farkına göre zam yapılırken SSK - Bağkur emeklilerine yüzde 24.73 oranında artış kaydedildi. En düşük emekli maaşı için de yenin rakam verilirken maaşlardaki zam farkının ne zaman hesaplara geçeceği merak edildi.

Emekli maaşı alan emekliler ise maaş farkı için ödeme tarihi bekliyor. Emekli ve memur maaşlarına TÜİK tarafından duyurulan enflasyon rakamları sonrası zam yapılırken bu kez emekliler ''Emekli maaşı zam farkları ne zaman hesaplara yatacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Zamlı SSK Bağkur emekli aylığı zam farkı ödeme tarihi belli oldu mu?

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli maaşlarına yüzde 24,73 oranında artış yapıldı. Emekli maaş ödemeleri 17 Temmuz itibaren hak sahiplerine ödenmeye başlayacak fakat en düşük emekli maaşına yönelik artış temmuz ayı ödemesine yetişmeyecek ve ödemeler ağustos ayında yapılacak. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ''Kanunlaşma süreci var. Yürürlük sürecini mağduriyet oluşturmayacak şekilde düzenleyeceğiz.'' dedi.

SSK emekli ödemeleri 17-26 arası, Bağkur ödemeleri 25'i ile 28'i arasında tahsis numarasına göre yapılıyor.

SONRAKİ HABER