Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi

Philip Morris ve JTİ grubu sigara fiyatlarının ardından bugünde BAT grubu sigaralara zam geldi. Bugün sigaraya zam var mı, hangi sigaralara zam geldi, zamlı güncel sigara fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilenler...

Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi

Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni zamlar peş peşe açıklanmaya başlarken en yüksek zamlar yine beklendiği gibi sigaraya yapıldı. Sigara fiyatları için geleceği açıklanan zamlar tek tek resmi olarak duyurulurken ilk olarak Philip Morris grubu sigaralara gelen zam sonrasında JTİ grubu için açıklanmıştı. Son olarak ise BAT grubu sigaralara zam resmen duyuruldu.

SİGARAYA SON DAKİKA ZAM HABERİ! SİGARA ZAMMI HANGİ GRUBA GELDİ, 7 EYLÜL 2024 GÜNCEL ZAMLI SİGARA FİYATLARI LİSTESİ!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamayla "Enflasyon düşüyor sözde ama eylül ayı içinde sigaraya 3 ile 5 lira arası bir fiyat geçişi olmasını bekliyoruz" diyerek zam beklentisini duyurmuştu. Dündar daha sonra yaptığı paylaşımlarla sigaraya 3 TL ile 5 TL arasında değişen rakamlarda zam geldiğini açıklamaya başladı.

Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi

İlk zam haberini açıklayan grup PM olmuştu. Gelen zammın ardından PM sigara grubu en pahalı sigaranın fiyatı 81 lira, en ucuz sigara fiyatı 72 TL'ye yükselmişti.

Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi - Resim : 2

Ardından JTİ grubu sigaraya zam açıklayan 2. grup oldu. Gelen zammın ardından JTİ sigara grubu en pahalı sigaranın fiyatı 82 lira, en ucuz sigara fiyatı 67 TL'ye yükselmişti.

Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi - Resim : 3

BAT GRUBU SİGARALARA ZAM GELDİ! EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar yapmış olduğu açıklama ile sigaraya yeni zammı duyurdu. BAT grubu sigaralara da zam geldi. Bu grupta en ucuz sigara fiyatı 67 TL'ye ve en pahalı sigara fiyatı ise 89 liraya yükseldi.

Zamlı sigara fiyatları! PM JTİ BAT sigara zammı Eylül 2024 güncel fiyat listesi - Resim : 4

HANGİ SİGARAYA ZAM GELDİ, ZAMLI SİGARA FİYATLARI SON DAKİKA KAÇ TL OLDU?

TT sigara grubu da zam açıklayan son grup oldu. Bu grupta yapılan zamdan sonra en ucuz sigara fiyatı 63 TL ve en pahalı sigara fiyatı ise 74 TL oldu. Böylelikle zam gelmeyen tek grup Imperial Tobacco sigara grubu olarak kaldı. Bu grup içinde zam kararının açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER