Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Art arda gelen sigara zamlarının ardından güncel fiyat listeleri de sorgulanan konular arasında yer aldı. Sigara fiyatları merak edilen konular arasında yer alırken milyonlarca tütün bağımlısı da sigara fiyatlarını araştırmaya başladı. Zammın ardından Haberankara.com okurları için en ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarını derledik.

Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Yerel seçimlerin ardından peş peşe pek çok zam duyurulurken tütün kullanıcılarını üzen rekor zam oranları da açıklandı. Sigara gruplarına gelen zamlar sonrası güncel fiyat listeleri de merak edildi. Sigara zammı gündemden düşmezken sigara zammı son dakika gelişmeleri ile takip ediliyor.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın duyurusuna göre, zamlı sigara fiyatları 5 Nisan'dan itibaren geçerli olmaya başlarken son gelen zammın ardından yeni sigara fiyat listesi ile ‘’Sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?'' sorularına yanıt aranıyor. En ucuz sigaranın 58 TL olduğu belirtilirken rekor zamların ardından güncel listeler de belli oldu.

ZAMDAN SONRA SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları gelen zamların ardından merak ediliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla bir sigara grubuna daha zam geldiğini bildirdi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dündar zammın ardından geçerli olan yeni sigara fiyatlarını da duyurdu.

Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları

Geçtiğimiz gün bir sigara grubunda yaşanan artışın ardından yeni bir sigara grubuna daha zam geldi ve en ucuz ve en pahalı sigara fiyat listesi güncellendi. Nisan ayında yapılan son sigara zammının ardından fiyatları değişti. Buna göre, en pahalı sigara 67 TL, en ucuzu ise 58 lira oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER