YouTube Premium Türkiye fiyatlarına zam geldi!

Bugün gelen son dakika haberine göre YouTube Premium paket ücretlerine dev zam uygulandığı öğrenildi. Yeni fiyat listesi ise merak konusu oldu.

YouTube Premium Türkiye fiyatlarına zam geldi!

Reklamsız bir müzik deneyimi yaşamak isteyen kişiler için bir süre önce YouTube, Premium özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde vatandaşların YouTube üzerinden müzik dinlerken ya da herhangi bir video izlerken reklama takılmadan deneyim yaşamasının sağlanacağı öğrenilmişti. Bir yandan da arka planda çalışma, hesaplar arasında senkronizasyon ve videoları çevrimdışı da izleyip, dinleyebilme imkanına sahip olundu.

Özelliğin getirilmesinin ardından ise Türkiye'de de kısa süre içerisinde pek çok vatandaş Premium'u satın alarak yapılan bu gelişmelerden ve yeni özelliklerden yararlanmaya başladı. Fakat özelliğin çıkmasının ardından peş peşe zamlar kullanıcıların canını sıkmaya başladı.

YOUTUBE PREMIUM'A YENİDEN ZAM GELDİ!

Az önce yapılan son dakika açıklaması ile birlikte YouTube Premium paket ücretlerine zam uygulandığı öğrenildi. Türkiye'de de milyonlarca kullanıcıya sahip olan YouTube Premium'un güncellenen rakamlar çerçevesinde fiyatlarının ne kadar olduğu oldukça merak edilmişti.

GÜNCEL PAKET FİYATLARI DUYURULDU!

Yapılan açıklamalarda yeni paket fiyatları vatandaşlar için YouTube tarafından şu şekilde duyuruldu;

  • Bireysel Paket = 57.99 TL
  • Aile Paketi = 115.99 TL
  • Öğrenci Paketi = 37.99 TL

Konu ile ilgili yapılan bu açıklamaların ardından kullanıcılar tarafından gelen yeni zammın nasıl karşılanacağı ise merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER