Yılın ilk kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta gerçekleştirilecek?

Bu sene için ilk kez gerçekleştirilmesi beklenen kabine toplantısı hakkında merak edilenler artarken, bu hafta yılın ilk kabinesinin ne zaman yapılacağı hakkında araştırmalar yapılmaya başladı.

Yılın ilk kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta gerçekleştirilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek olan yılın ilk kabine toplantısı hakkında merak edilenler devam ediyor. Özellikle de SSK ve Bağ Kur emeklisi vatandaşlar tarafından seyyanen zammın uygulanıp uygulanılmayacağı hakkında araştırmaları devam ederken, yılın ilk kabine toplantısının ne zaman gerçekleştirileceği hakkında araştırmaların da sürdüğü ifade edildi.

YILIN İLK KABİNE TOPLANTISI MERAKLA BEKLENİYOR!

Uzun süredir milyonlarca vatandaş tarafından emekli maaşlara yeniden zam yapılıp yapılmayacağı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yılın ilk kabinesinin ne zaman gerçekleştirileceği araştırılmaya başlandı. Özellikle de emekli ve memurlara yapılan zamların ardından yeni bir zammın gelip gelmeyeceği yönünde konuşmalar da yapılıyordu. Bu çerçevede yapılan açıklamalara göre ilk kabinenin bu hafta hangi gün yaşanacağı hakkında ve hangi konuların bu toplantı çerçevesinde görüşüleceği hakkında araştırmalar da sürmeye başladı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bu hafta gerçekleşmesi beklenen kabine toplantısının ne zaman yapılacağı hakkında merak edilenlerin artmasının yanı sıra yetkili kişiler tarafından kabine toplantısı hakkında henüz açıklama yapılmadı. Toplantı hakkında açıklamanın yapılmasının ardından sizlerle de paylaşacağız.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER