Yıl sonuna kadar fırsat bekleyenlere İslam Memiş bu son diyerek duyurdu!

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte altın için fırsat bekleyenlere önemli uyarılarda bulundu.

Yıl sonuna kadar fırsat bekleyenlere İslam Memiş bu son diyerek duyurdu!

Son dönemde altın fiyatlarında yaşanan artışların ardından yeni haftaya girilmesi ile birlikte düşüşün yaşandığı görülmeye başlandı. Yıl sonuna kadar piyasalarda ne gibi değişimlerin görülebileceği bilinirken, yaşanan bu değişimlerin nasıl yorumlanacağı merak konusu olmuştu.

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklama ile birlikte gelecek sene için fırsat bekleyen kişiler için 'son fırsat' uyarısı verildi.

BORCU OLAN DÜĞÜN YAPACAKLAR DİKKAT!

İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda altın için bunun son bir hamle olduğundan bahsederek, "Yani bugün gram altına 20 lira değer kaybettiğini gördük. Cuma günü sabredenler almayanlar iyi bir karar vermiş oldu. Tekrar ons altındaki bu baskılanma ile birlikte 1840-1830 lira destek seviyelerini takip ediyor olacağım. Son demler. Ondan sonra hedef 2.000 lira seviyesi arkadaşlar. Bu yıl bitmeden 2.000 lira seviyesini gözüne kestiren bir gram altın karşımızda duruyor. 2024 yılının yarısına kadar olan süreçte 2.500 lira öngörüm halen devam etmekte. O yüzden altın borcu olanlar, düğün yapacak olanlar, altın yatırımını düşünenler bu seviyeleri tekrar göz önünde bulundurmalı." şeklinde ifadelere yer verdi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Yapılan bu açıklama ve uyarıların yanı sıra güncel altın fiyatları da vatandaşlar tarafından merak konusu olmuştu. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda güncel altın fiyatları şu şekilde verildi;

Gram Altın

Alış = 1.798,41 TL

Satış = 1.798,72 TL

Çeyrek Altın

Alış = 2.987,00 TL

Satış = 3.021,00 TL

Yarım Altın

Alış = 5.993,00 TL

Satış = 6.043,00 TL

Tam Altın

Alış = 11.979,47 TL

Satış = 12.067,95 TL

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER