Yenilenmiş Toyota Corolla fiyat listesi Şubat 2024!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için Toyota Corolla’nın Şubat 2024 fiyatları belli oldu. Toyota Corolla fiyatları kaç TL’ye yükseldi?

Yenilenmiş Toyota Corolla fiyat listesi Şubat 2024!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında otomobil firmaları araç fiyatlarına Şubat zamlarını yansıttılar. Yeni fiyat listeleri açıklanırken araçlara model ve donanım seçeneklerine göre farklı oranlarda zam uygulandığı görülüyor. Toyota firması da zamlı fiyat listelerini duyurdu. Verilen bilgilere göre Toyota Corolla sahibi olmak isteyenlerin ciddi bir bütçeyi gözden çıkarmaları gerekecek.

2023 SATIŞLARINDA YİNE ZİRVEDE!

Toyota Corolla modeli firmanın en özel modeli olmaya devam ediyor. Küresel otomobil piyasasının 2023 yılında yapmış olduğu satışlara dair istatistikler açıklandı. Bu istatistiklere göre dünya genelinde Toyota Corolla en fazla satılan ikinci otomobil oldu. Bu listenin zirvesinde ise yine Toyota marka bir araç bulunuyor. Toyota RAV4 geçtiğimiz yıl dünyada en çok satılan otomobil oldu. Toyota Corolla 2022 yılında dünyada en çok satılan otomobil modeli olmuştu.

ÖZEL MÜŞTERİSİ VAR!

Toyota Corolla’nın otomobil piyasasında çok özel bir yeri var. Bu model Türkiye otomobil piyasasında en çok satılan otomobil olmasa da bu Türkiye piyasasının özel koşullarından kaynaklanıyor. 51 yıllık geçmişi olan Toyota Corolla dünyada en çok bilinen otomobil modeli oluyor. Gelişen teknolojik imkanlarla her yıl yeni entegrelerle Toyota Corolla çok nitelikli bir otomobil haline getirildi. 23024 yılında da Toyota Corolla’nın büyük bir ilgi görmesine kesin gözüyle bakılıyor.

TOYOTA COROLLA FİYAT LİSTESİ DEĞİŞTİ!

Toyota Corolla için firma tarafından Şubat 2024 fiyat listesi açıklanırken bu özel aracın fiyatları şu şekilde değişti:

-Toyota Corolla 1.5 Vision Plus Multidrive S: 1.165.000 TL
-Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.272.500 TL
-Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.347.500 TL
-Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.439.000 TL
-Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.539.500 TL

SONRAKİ HABER