Yeni finansman duyuruldu! O kişilere 100 bin TL faizsiz kredi tanımlandı hemen başvurun

Ülkemizde iş gücünü artırma ve üretime katkı sağlanması amacı ile pek çok kredi desteği sağlanıyor. Kredi faizlerinin hayli arttığı dönemde sıfır faizli kredi duyuruları takip edilirken 100 bin liralık faizsiz kredi duyurusu geldi.

Yeni finansman duyuruldu! O kişilere 100 bin TL faizsiz kredi tanımlandı hemen başvurun

Yeni finansman duyuruldu! O kişilere 100 bin TL faizsiz kredi tanımlandı hemen başvurun - Üretimi ve ekonomiyi desteklemek üzere çeşitli destekler sağlanıyor. Bu destekler kapsamında özel kredi paketleri sunulurken son yapılan açıklama kapsamında girişimci kadınlara finansman desteği sağlanacağı kaydedildi.

Girişimci kadınların iş yapma kapasitelerinin gelişmesi, dijitalleşmeye uyum sağlamaları ve iletişim ağlarının güçlenmesi hedefiyle Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) yürütücülüğü, Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğunda, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) Avrupa ve Orta Asya Bölge Ofisi’nin teknik desteğiyle 2021 yılında hayata geçirilen “Girişimde Kadın Gücü” projesinde, eğitim desteğinin yanı sıra finansal desteğe de başlandığı kaydedildi.

GİRİŞİMDE KADIN GÜCÜ PROJESİ İLE FİNANSMAN DESTEĞİ

Söz konusu eğitimlere katılarak mentorluk desteği almaya hak kazanan kadınlar için bir duyuru yapıldı. Eğitimlerde başarılı olan ve mentorluk desteği almaya hak kazanan kadınlar arasından seçilecek girişimci kadınlaraen fazla 100 bin lira olmak üzere toplam 3 milyon lira tutarında teminatsız ve sıfır faizli kredi desteği verileceği bildirildi. Kredinin finansmanını İş Bankası üstlenirken kredinin yanı sıra başka bir destek de verileceği aktarıldı. Bu kapsamda süreci başarıyla tamamlayan10 girişimci kadına İş Bankası tarafından iş geliştirme desteği sağlanırken 3 girişimci kadına da ABD Silikon Vadisi ziyareti ödülü verileceği duyuruldu.

yeni-finansman-duyuruldu-o-kisilere-100-bin-tl-faizsiz-kredi-tanimlandi-hemen-basvurun.jpg

Proje kapsamında kadın girişimcilere finansman desteği sağlayacak olan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem de konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem, “Refah ve gelişmişlik düzeyinde iyileşme ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma ancak kadınların da iş hayatının parçası olduğu bir dünyayla mümkün olabilir. Bu kapsamda Girişimde Kadın Gücü Projesi’nde yer alan kadınlar arasından seçilecek girişimci kadınları hem teminatsız hem de sıfır faizli bir krediyle finansal açıdan destekleyerek onların işleriyle ilgili hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi. Bu kapsamda eğitim ve finansman programlarının da devam edeceği kaydedildi.

Ekonomi ile daha fazla haber için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER