Yatırımcılar resmen pusuya yattı! Altın o tarihte öyle bir atak geçirecek ki beklenmedik olacak

Yatırımcı ve yatırımcı adayları piyasa takibine devam ediyor. Yatırımcılar altın piyasasının alacağı şekil için araştırmalarını sürdürürken uzmanlardan bir tarihe dikkati çeken açıklama geldi.

Yatırımcılar resmen pusuya yattı! Altın o tarihte öyle bir atak geçirecek ki beklenmedik olacak

Altın son dönemde yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş grafiği hız kesmeden devam ederken borcu ve yatırım planı olanlar da uzmanların açıklamalarını takip etmeye devam ediyor. Yatırımcılar son dönemde altın fiyatlarındaki hızlı yükseliş nedeniyle sevinse de altının ulaşacağı rakamların yanı sıra ‘’Altın düşecek mi?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

Altın fiyatları ile ilgili soru işaretleri devam ederken yatırımcı, yatırımcı adayı, düğünü ve borcu olanlar da piyasaların nasıl şekilleneceği konusunda sorularına yanıt arıyor. Altın fiyatları dış piyasalardan da etkilenirken uzmanlardan kritik bir tarih açıklaması geldi.

ALTIN FİYATLARININ YÜKSELECEĞİ TARİH VERİLDİ

Altın fiyatlarının yükselmesi ile beraber yatırımcılar kar ederken borcu olanlar da kara kara düşünüyor. Altının ilerleyen dönemdeki seyrine ilişkin seçim sinyali verilirken Piyasalar FED'in faiz patikasında önümüzdeki aylarda atabileceği adımlar hakkında ipuçları aramaya devam ediyor.

Yatırımcılar resmen pusuya yattı! Altın o tarihte öyle bir atak geçirecek ki beklenmedik olacak

Geçtiğimiz hafta piyasalar ABD’den gelen güçlü istihdam verisini takip etmiş ve yükselen dolar altını baskılamıştı. 2024 yılı senaryoları altın lehine yapılmaya devam ederken bu yıl dünya nüfusunun yüzde 50’sinden fazlası genel seçimler için sandık başına gidecek. Bunun altına yükseliş olarak yansıyacağı tahmin ediliyor.

Uzmanlar 2024 yılının sonlarında altının yükselişine devam edeceğini ve tarihi rekorunu kıracağını belirtti.

NOT: Bu yazıda herhangi bir yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER