Vera Konsept GYO halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan Vera Konsept'in talep toplama işlemlerinin ne zaman olduğu, borsada ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu oldu.

Vera Konsept GYO halka arz talep toplama ne zaman, hangi bankalarda, kaç lot veriyor, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketler kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Vera Konsept GYO'nun halka arz edeceğinin açıklanması ile yatırımcılar borsadaki yatırımlarını Vera Konsept GYO aracılığıyla gerçekleştirmek amacıyla merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ NE ZAMAN?

Vera Konsept GYO'nun halka arzı ile ilgili sorular gündemdeki yerini aldı. Yatırımlarını gerçekleştirmek isteyenler ise ''Vera Konsept GYO halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorularına yanıt aramaya başladı. Vera Konsept GYO'nun halka arzı gündem olurken yatırımcıların merak ettiklerine Haberankara.com olarak yer verdik.

VERA KONSEPT GAYRİMENKUL HALKA ARZ TARİHLERİ NEDİR?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka arzı onaylanan şirketlerden olan Vera Konsept GYO'nun halka arz tarihleri, kaç lot dağıtacağı, hisse fiyatı ve borsa kodu ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Ancak Vera Konsept GYO halka arz tarihleri henüz tam netleşmedi. Şirketin halka arz tarihlerini 16 Ekim tarihinden itibaren kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ KAÇ LOT DAĞITACAK?

Vera Konsept GYO halka arz büyüklüğü 867,9 milyon TL olarak açıklanırken halka arz açıklık oranı yüzde 26,83 olacak. Vera Konsept GYO toplamda 55 milyon lot dağıtacak. Vera Konsept GYO hisse kodu VRGYO olarak borsada işlem görecek. Detayların ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER