Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı

Zam yağmuru her geçen gün daha da şiddetlenerek devam ederken yeni zam haberi vatandaşın cebini yaktı.

Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı

Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı- Zamlar yağmur gibi yağmaya devam ederken marketlere giden vatandaşlar artık günlük gelen zamları bile yadırgamamaya başlamıştı.

Yeni gelen zamlar vatandaşın bütçesini de zorlarken yeni zam haberi yine kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan sucuğa geldi. Et fiyatlarında bu oranda bir artış yaşanmazken sucuk fiyatlarında ise son bir ayda yaşanan artış 250 liraya ulaştı. İşte sucuk fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve yeni fiyatlar…

ASGARİ ÜCRETLİ ARTIK YİYEMEYECEK! SUCUK FİYATLARINA REKOR ZAM…

Zincir marketler deyim yerindeyse zammın dibine vururken özellikle de gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşın cebini yormuştu. Fiyatı en çok artan ürünlerin başında ise sucuk geldi. Sucuk fiyatları zincir marketlerde rekor oranda zamlanırken vatandaş et fiyatlarına gelen zamların yüzdeye vurulduğunda bu kadar yüksek olmaması nedeniyle sucuk fiyatlarına gelen zamma tepki gösterdi.

Vatandaşın canı fena yanacak! 250 lira birden zamlandı

Vatandaşlar tarafından çekilen resimde ünlü bir markaya ait olan sucuğun satış fiyatı 1 ay önce 899 liradan indirim kampanyası ile 795 TL'ye çekilmiş. Görünüşte normal olan indirim o dönemde cep yakan sucuk fiyatı nedeniyle gündem olmuş.

Aradan geçen 1 aylık süreçte ise aynı markette ve aynı markada olmak üzere bu sefer yeniden indirime girmiş ama 1 ayda fiyatı tam bin 195 liraya fırlamış. Bu sefer market yeni indirimini bu rakam üzerinen yapmış ve indirimli satış fiyatını bin 49 TL'ye çekmiş. Yani sucuğun fiyatı 250 TL birden zamlanmış.

SONRAKİ HABER