Vatandaşın borcunu silecek ihtiyaç kredisini Denizbank verecek! Aylık 3 bin TL ödeyebilen hemen başvuracak

TCMB enflasyonla mücadelede faiz artışına devam ediyor. Bankalarda kredi faizleri güncellenirken Denizbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Kampanyasının detaylarını açıklayan Denizbank, 70 bin liraya kadar kredi vereceğini duyurdu.

Vatandaşın borcunu silecek ihtiyaç kredisini Denizbank verecek! Aylık 3 bin TL ödeyebilen hemen başvuracak

Türkiye'deki enflasyon artışı devam ediyor. Enflasyonla mücadele kapsamında pek çok yeni önlem alınırken art arda gelen zamlar da vatandaşlar bütçe dengesini bozmaya ve nakde olan ihtiyaçlarının da artmasına neden oluyor. Maliyet artışı devam ederken çeşitli giderleri nedeniyle nakit paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar da bankaların kredi yöntemine başvuruyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışına giderken bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için Denizbank tarafından duyuru geldi.

Nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile gidermek isteyen vatandaşlar, bankalardaki kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Özel bankalar arasında yer alan Denizbank, kredi kampanyasını açıkladı. Denizbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşların dikkatini çekerken 70 bin liraya ve 36 aya varan vade imkanı ile kredi verileceği bildirildi.

DENİZBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ

Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 70 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin 10 bin lira olduğu açıklanırken üst limit de 70 bin lira olarak açıklandı. Bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasında vade, taksit, faiz gibi seçenekler detaylandırıldı. Denizbank tarafından yapılan açıklamada; ''Yasal vade sınırlamaları gereği, maksimum vadeler; 50.000 TL – 70.000 TL aralığındaki tutarlar için 24 ay, 50.000 TL ve altındaki tutarlar için maksimum vade 36 aya kadardır.'' ifadeleri yer aldı.

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 4,10 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 63 bin 432 lira 68 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 3 bin 150 lira 92 kuruş, toplam ödemenin 113 bin 720 lira 62 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 87,46 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 281 lira 50 kuruş olduğu kaydedildi.

screenshot-33.jpg

Denizbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 70 bin liralık miktar için;

70 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 4,10 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 55 bin 688 lira 85 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 5 bin 237 lira 4 kuruş, toplam ödemenin 126 bin 91 lira 46 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 87,76 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 402 lira 50 kuruş olduğu kaydedildi.

screenshot-34.jpg

Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde faiz oranın da vade seçeneğine göre değiştiği aktarıldı. Denizbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER