Vatandaşı hızlandıran kampanya resmen açıklandı! 5 litrelik ayçiçek yağı 40 TL'den satılıyor

Ülkemizde artan gıda fiyatları nedeniyle vatandaşlar kampanya araştırması yapmaya devam ediyor. Özellikle temel gıda ürünlerindeki artış nedeniyle uygun fiyata alışveriş yapmak isteyenlere özel sıvı yağ indirimi açıklandı.

Vatandaşı hızlandıran kampanya resmen açıklandı! 5 litrelik ayçiçek yağı 40 TL'den satılıyor

Vatandaşı hızlandıran kampanya resmen açıklandı! 5 litrelik ayçiçek yağı 40 TL'den satılıyor - Türkiye'deki gıda enflasyonu artmaya devam ediyor. gıda fiyatlarındaki artış hemen her gün market raflarına yansırken vatandaşlar da indirim araştırması yapıyor.

Cebinden daha az ücret çıkması için market ve banka kampanyalarını araştıran vatandaşlara bir belediyeden ayçiçek yağı olarak da bilinen sıvı yağ da alım fırsatı geldi. Atık yağ kampanyası başlatan Antalya Muratpaşa Belediyesi, 40 liralık yap alım fırsatını duyurdu.

sivi-yag.jpg

BELEDİYEDEN AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

Atık yağ kampanyası başlatan Antalya Muratpaşa Belediyesi alkış toplarken Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptığı kampanya ile atık yağ alım ücretlerini duyurdu. Bir süre önce 10 liraya geri aldıkları atık yağları şimdilerde 5 litresini 95 liradan aldığını açıklayan Antalya Belediyesi, vatandaşların 5 litre ayçiçek yağını 150 liradan değil 40 liradan almasına olanak sağlayacaklarını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-08-03-191332.png

ATIK YAĞLAR ÇÖPE GİTMEYECEK

Muratpaşa Belediyesi'nin yaptığı kampanyanın bilgileri "5 litresine 150 lira verdiğiniz kızartmalık yağın atığını 95 liraya geri alıyoruz." ifadeleri ile duyuruldu. 150 liraya 5 litre sıvı yağ alan vatandaşlar, belediyenin uygulamanın sayesinde atık yağını 95 liraya satabilecek. Bu kapsamda aldıkları 95 liranın üzerine 40 lira ekleyen vatandaşlar 5 litrelik yeni sıvı yağ alabilecek.

ekran-goruntusu-2023-08-03-191340.png

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ödüllü geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart’la, kızartmalarda kullanılan ve çoğu kez lavaboya dökülmemesi gerektiği halde lavaboya dökülen, pet şişede çöpe atılan bitkisel atık yağların 5 litre geri alım fiyatını 10 liradan 95 liraya çıkarmış oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER