Vakıfbank'tan Ankara'da 550.000 TL'ye satılık apartman dairesi

Bankadan satılık konut arayanlara bekledikleri fırsat Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank ev sahibi olmak istiyorum diyenlere Ankara'da bankadan satılık konut fırsatı sundu.

Vakıfbank'tan Ankara'da 550.000 TL'ye satılık apartman dairesi

Vakıfbank'tan Ankara'da 550.000 TL'ye satılık apartman dairesi - Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş Ankaralıları da olumsuz etkilerken Ankara'da ortalama konut fiyatı 3 milyon TL barajına dayanmıştı.

Dar gelirli vatandaşların yanı sıra orta gelirli vatandaşların da artık ev sahibi olması imkansız hale gelirken Ankara'da ucuz ev sahibi fırsatı kovalayanlara bekledikleri fırsat Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank'tan satılık gayrimenkuller için düşük fiyat ve nakit birikimi olmayan kişilere yönelik 120 ay vadeli konut kredisi desteği verileceği açıklandı. İşte bankadan satılık gayrimenkuller…

VAKIFBANK'TAN SATILIK GAYRİMENKULLER! BANKADAN SATILIK KONUT ALMAK MANTIKLI MI?

Bankalar mülkiyeti kendisine geçen taşınmazları piyasa fiyatının çok daha altına ucuz fiyatlarla satmaları nedeniyle tercih edilmektedir. Ancak konutu satın almadan önce konutun işgalli mi yani dolu mu olup olmadığı kontrol edilmelidir. Boş konutlar teklif vermek için tercih edilmektedir.

Vakıfbank'tan Ankara'da 550.000 TL'ye satılık apartman dairesi

Vakıfbank intengo com resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan konutlar için teklifler yine bu site üzerinden alınacak. Banka tarafından yapılan açıklamada “Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.” denilerek teklif vermek isteyenlerin yüzde 5 tutarında teminat tutarını yatırarak şifre alması gerektiği ifade edildi.

Teklif vermek isteyen kişiler için Vakıfbank yapmış olduğu açıklamasında “Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.” diyerek şifre ile sisteme giriş yapan kişilerin teklif verebileceklerini belirtti.

Sisteme giriş yapan kişiler teklif vererek taşınmazı almaya hak kazanmak için bekleyişe geçecekler. 24 saat içinde başka bir teklif veren çıkmazsa taşınmazı satın almaya hak kazanacak. Başka bir teklif verilirse yine 24 saatlik süreç başlayacak ve sayaç işleyecek.

SONRAKİ HABER