Vakıfbank kartı olanlara jest yapılacak! O alışverişe tam 200 TL cebinizde kalacak

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri çeliyor. müşterilerine yeni bir duyuru yaptı. Müşterisine 200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank kartı olanlara jest yapılacak! O alışverişe tam 200 TL cebinizde kalacak

Vakıfbank kartı olanlara jest yapılacak! O alışverişe tam 200 TL cebinizde kalacak - Bankalar temmuz ayı ile birlikte kampanyalarını tamamen yeniledi. Temmuz ayında kart kampanyalarını yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken Vakıfbank, yeni bir hatırlatmaya yer verdi.

Vakıfbank, kart kampanyalarına yenilerini eklemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden dikkati çeken bir duyuruya yer verdi. Beyaz eşya, elektronik, yapı ve mobilya alışverişine özel kampanya teklifini duyuran Vakıfbank, resmi internet sitesinde ''Beyaz eşya, elektronik, yapı ve mobilya alışverişinize 200 TL Worldpuan!'' adıyla duyurulan kampanyayı detaylandırdı.

screenshot-55.jpg

VAKIFBANK'TAN 200 TL HEDİYE

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren banka, ''VakıfBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında beyaz eşya, elektronik, yapı ve mobilya sektörlerinde tek seferde yapacağınız 10.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL Worldpuan hediye edilecektir.'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan Vakıfbank, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıraladı.

screenshot-56.jpg

VAKIFBANK 200 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Vakıfbank, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyanın peşin ve taksitli alışverişlerden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanılacağı kaydedildi.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli iken ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilecek.
  • Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilecek.
  • Kampanya katılımını 31 Temmuz 2023 tarihine kadar alışverişinizden önce ya da sonra gerçekleştirebileceksiniz.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Ağustos 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi karta yüklenecek ve bir gün sonra aktif hale geliyor olacak.
  • Kampanyadan kazanılan Worldpuan’ların son kullanım tarihi 23 Ağustos 2023 olarak belirlenirken kullanılmayan Worldpuan’lar da 24 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacak.

screenshot-58.jpg

Vakıfbank'ın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla ekonomi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER