Vakıfbank Ankara'da 2 adet konut satacak! 4+1 daireler o ilçede sahiplerini bekliyor

Artan konut fiyatları nedeniyle çeşitli alternatiflere yönelen vatandaşlar için Vakıfbank Gayrimenkul yeni bir ilan yayımladı. Başkent Ankara'da satışı yapılacak olan konutların 4+1 olduğu kaydedildi.

Vakıfbank Ankara'da 2 adet konut satacak! 4+1 daireler o ilçede sahiplerini bekliyor

Vakıfbank Ankara'da 2 adet konut satacak! 4+1 daireler o ilçede sahiplerini bekliyor - Türkiye'de son yıllarda artmaya başlayan konut fiyatlarının yükselişi devam ediyor. Konut fiyatları artmaya devam ederken hem kira derdinden kurtulmak hem de bir ev sahibi olmak isteyenler de konut satış ilanlarını incelemeye devam ediyor.

Vatandaşlar fahiş şekilde artan konut fiyatlarını incelerken Vakıfbank tarafından geliştirilen Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesi üzerinden de konut satışı yapılmaya devam ediyor.

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından yapılan konut satışları devam ederken Ankara'da aynı ilçede 2 konut daire ilana konu oldu. Vakıfbank Gayrimenkul'ün internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan dairelerin satışı yapılmaya devam ederken banka yeni ilanları yayımlamaya devam ediyor. Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde konut satışı yapılacağı bildirilirken detayları derledik.

VAKIFBANK'TAN ANKARA'DA SATILIK DAİRE

Vakıfbank Gayrimenkul, Başkent Ankara'da satışa çıkan dairelerin Yenimahalle ilçesinde yer aldığı açıklandı. Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz semtinde satışa çıkan 160 metrekare büyüklüğündeki 2 dairenin başlangıç satış fiyatı ise 3 milyon 900 bin lira ve 3 milyon 800 bin lira olarak açıklandı. Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz semtinde satışa sunulan 4+1 160 metrekare büyüklüğündeki 2 daireye ilişkin ayrıntılı bilgiler de müşterilerle paylaştı. Satışı yapılan 2 daire hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde açıklandı;

vakifbank-003.jpgKategori Seçimi: Konut
Konut Tipi: Apartman Dairesi
Konut Şekil: Daire

vakifbank-004.jpg​​​​​​​

İl: Ankara
İlçe: Yenimahalle
Semt: Susuz
Oda Sayısı: 4
Salon Sayısı: 1
Banyo Sayısı: 2
Metrekare: 160

vakifbank-005.jpg

Isınma Tipi: Kat Kaloriferi
Bina İnşa Yılı: 2020
Bulunduğu Kat: 14
Yakıt Tipi: Doğalgaz
Yapı Tipi: Betonarmevakifbank-006.jpg​​​​​​​
Minimum Artış: 50 bin lira
Başlangıç Bedeli: 3 milyon 800 bin lira
Teminat Bedeli: 190 bin lira olarak duyuruldu.

screenshot-31.jpg

Satışı yapılan 2'nci konutun bilgileri de şöyle listelendi;

3.jpg

Kategori Seçimi: Konut
Konut Tipi: Apartman Dairesi
Konut Şekil: Daire
İl: Ankara
İlçe: Yenimahalle
Semt: Susuz
Oda Sayısı: 4
Salon Sayısı: 1
Banyo Sayısı: 2
Metrekare:160

1.jpg

Isınma Tipi: Kombi
Bina İnşa Yılı: 2020
Bulunduğu Kat: 15
Yakıt Tipi: Doğalgaz
Yapı Tipi: Betonarme

2.jpg

Minimum Artış: 50 bin lira
Başlangıç Bedeli: 3 milyon 900 bin lira
Teminat Bedeli: 195 bin lira

Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret ederek ilan detaylarına ulaşabilirsiniz. Daha fazla satış için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER