Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı musluklarını açtı! 987 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin

Katılım bankaları vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için finansman desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 2,09 kar payı oranı ile yeni bir finansman teklifini açıklayan Vakıf Katılım, müşterileri için detaylara da yer verdi.

Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı musluklarını açtı! 987 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin

Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı musluklarını açtı! 987 TL taksitle nakit ihtiyacınızı giderin - Son dönemde nakde olan ihtiyacın artması ile çeşitli giderleri için katılım bankalarının finansman yöntemine yapılan başvurular arttı. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç finansmanı çekecek olan vatandaşlar için Vakıf Katılım'dan duyuru geldi.

Nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile gidermek isteyenler bankaların finansman kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıf Katılım yaptığı kampanya ile müşterilerine ihtiyaç finansmanı sağlayacağını açıkladı.

VAKIF KATILIM'DAN İHTİYAÇ FİNANSMANI KAMPANYASI GELDİ

Vakıf Katılım'ın sunduğu ihtiyaç finansmanı kampanası ile müşterilere 100 bin liraya kadar finansman verileceği açıklandı. Vakıf Katılım'ın sunduğu ihtiyaç finansmanında alt limitin bin lira olduğu duyuruldu. 100 bin liraya kadar verilecek olan ihtiyaç finansmanında vade, taksit, kar payı oranı gibi seçenekler de Vakıf Katılım tarafından açıklandı. Vakıf Katılım tarafından yapılan açıklamada; ''Beyaz eşya, mobilya, televizyon, bilgisayar, klima ve tadilat ihtiyaçlarınızı; 36 aya varan taksit imkânları ve bütçenize uygun geri ödeme planları üzerinden İhtiyaç Finansmanı ile gerçekleştirebilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

Öte yandan 10 bin liralık ihtiyaç finansmanın 12 ay vade ile kullanılması durumunda 987 lira taksit ödeneceği kaydedildi.

Vakıf Katılım tarafından sunulan ihtiyaç finansmanında 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç finansmanı için 36 ay vade ve yüzde 2,49 kar payı oranıyla oranıyla verdiği ihtiyaç finansmanının toplam kar payı oranını da 7 bin 77 lira 75 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 474 lira 38 kuruş, toplam ödemenin 17 bin 127 lira 68 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 47,15 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-07-31-144218.png

Vakıf Katılım tarafından sunulan ihtiyaç finansmanında üst limit olan 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç finansmanı için 24 ay vade ve yüzde 2,99 kar payı oranıyla oranıyla verdiği ihtiyaç finansmanının toplam kar payı oranını da 55 bin 592 lira 64 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 6 bin 483 lira 2 kuruş, toplam ödemenin 156 bin 92 lira 48 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 58,92 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 500 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-07-31-144452.png

Vakıf Katılım'ın sunduğu ihtiyaç finansmanı kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

SONRAKİ HABER