Uzman isim İslam Memiş yeni alım fırsatı olabilir diyerek altın hakkında uyarılarda bulundu!

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için uzman isimden kritik altın açıklaması geldi.

Uzman isim İslam Memiş yeni alım fırsatı olabilir diyerek altın hakkında uyarılarda bulundu!

Bu seneyi yatırım yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşlar için sıklıkla değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın için yılın son fırsatlarını duyurdu. Yaptığı açıklamalarda ONS altın ve gram altın hakkında değerlendirmelerde bulunarak yatırımcılar için yeni bir alım fırsatının doğabileceğinden bahsetti.

ALIM FIRSATI DİYEREK DUYURDU!

Daha önce yaptığı açıklamalarda ONS altın rakamları hakkındaki tahminlerinden bahseden Memiş, "Ons altın 2024 dolar seviyesinde. Pazartesi günü 2020 dolar destek seviyesini takip edeceğimi ifade etmiştim. 2024 yılında 2350 dolara kadar bekleyebilecek yatırımcısı da bu seviyeleri alım fırsatı olarak değerlendirebilir.

Riske etmek istemiyorsa kendini yüzde 50 alım yapabilir. Aralık ayının adını 'son tur' olarak koymuştuk. Bu süreç bu hafta gerçekleşmiş oldu dolarda, borsada, altında... Düşüş beklentilerimiz gerçekleşti. Hem gram altında, hem ons altında. Bundan sonraki süreçlerde fırsat vermeden yukarı yönlü hareketlerine devam edecek enstrümanlar karşımızda durmakta. Ons altında tekrar 2080'i takip edeceğim" diyerek gelecek seneye dönük alım fırsatı olabileceğinden bahsetti.

GRAM ALTINDA SON DURUM!

Tüm bunların yanı sıra son dönemde yatırım amacı ile pek çok vatandaş tarafından merak konusu olan gram altın hakkında ise, "Gram altın TL serbest piyasalarda 1937 - 1947 lira aralığında. Geçen hafta 1968 liradan kapanış gerçekleşmişti. 2030 lira seviyesi vardı. Yine sizi uyarmıştım alım yapmayın diye, gerilemeyi bu hafta gördük. Burada alım yapan yaptı. 1937'den sonra 2000 lirayı hedef alan bir gram altın göreceğiz" şeklinde ifadeler ile 2000 TL seviyesinin beklendiği ifade edildi.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler ile Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER