Ünlü ekonomistten yatırımcılara acil uyarı geldi! Evi, altını, arsası olanlar aman dikkat

Yatırımcılar tarafından son dönemde hangi alanlarda yatırım yapılması gerektiği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ünlü ekonomistten önemli açıklamalara yer verildi.

Ünlü ekonomistten yatırımcılara acil uyarı geldi! Evi, altını, arsası olanlar aman dikkat

2024 yılına girilmesinin ardından gelecekleri için önemli adım atmak isteyen kişiler tarafından yatırım konusunda araştırmalar yapılmaya devam ediyor. Bu çerçevede ekonomistler tarafından da vatandaşlara yatırımda hangi durumlara dikkat edilmesi gerektiği hakkında tavsiyeler verilmeye başlandı. Son olarak ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu tarafından yapılan açıklamalarda özellikle de evi, arsası ve altını olan, yatırım yapan vatandaşların önümüzdeki bu sürece dikkat etmeleri gerektiğinden bahsedildi.

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN YATIRIMCILARA KRİTİK UYARI!

Daha önce de sosyal medya üzerinden önemli ekonomik konularda paylaşımlarıyla tanınan ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu yaptığı yeni bir paylaşımda bu defa evi, arsası ve altını olan vatandaşların dikkatli olması gerektiğinden bahsedildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda hem satılması gereken yatırım araçlarından hem de satılmaması gereken yatırım araçlarından bahsedildi.

Altını, tarlası, hayvanı ve ara tohumu olan kişilerin çok gerekli olmadıkça satmaması gerektiğinden bahseden Kurtoğlu "Mecbur olmadıkça fiziki altınlarınızı, tarlanızı, ata tohumlarınızı, hayvanlarınızı satmayın" şeklinde açıklamalarda bulundu.

“ALICI BULURSANIZ HEMEN SATIN!”

Bununla birlikte yapılan açıklamalarda yatırım yapan kişilerin kesinlikle satarak ellerinden çıkarması gereken yatırım araçlarına ilişkin de “Şehirde ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın. Acil değilse Eylülden önce otomobil almayın. Balkonda tarım ve yağmur suyu için düzen kurun" şeklinde ifadelere yer verildi.

Yapılan bu açıklamalara bakıldığı zaman otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için de kesinlikle Eylüle kadar beklemenin faydalı olabileceğinden bahsedildi.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Ünlü Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'nun değerlendirmeleri olup, haberde yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER