Ucuz SUV için yeni indirim! Hyundai Bayon fiyatları değişti!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları oldukça merak edilirken ucuz SUV olarak tanınan Hyundai Bayon için fiyat güncellemesi yapıldı. Hyundai Bayon fiyatları ne kadar oldu?

Ucuz SUV için yeni indirim! Hyundai Bayon fiyatları değişti!

Türkiye’de uygun fiyatlı sıfır kilometre otomobiller oldukça büyük talep görmeye devam ediyorlar. Otomobil firmaları satış politikalarını da bu taleplere göre şekillendiriyorlar. Bunun için ucuz araç sınıfına giren otomobiller için yoğun kampanyalar yapılabiliyor. Bu kampanyalar da araç sahibi olmak isteyenlerin piyasa koşullarının oldukça altında fiyatlarla sıfır araba satın almalarını sağlıyor.

HYUNDAİ YERLİ ÜRETİM FİYAT AVANTAJI!

Bazı otomobil firmaları Türkiye’de bulunan fabrikalarında üretim yapıyorlar. Bu üretimler ile iç piyasaya sürülecek otomobiller yerli üretim kategorisinde yer alıyorlar. Bu yolla çeşitli gümrük maliyetleri devreden çıkarılmış oluyor. Bu da araç fiyatlarını belirlerken firmalara özel bir avantaj sağlıyor. Hyundai de bu firmalar arasında yer aldığı için satışa çıkardığı bazı otomobiller diğer firmalardaki emsallerine göre daha uygun fiyatlı olabiliyor.

UCUZ SUV HYUNDAİ BAYON!

Hyundai firmasının en çok sattığı otomobil modelleri arasına Hyundai Bayon da girdi. Hyundai Bayon satın almak isteyenler yaptıkları fiyat araştırması ile oldukça memnun kalabiliyorlar. SUV model araçlara büyük bir ilgi gösterildiği biliniyor. Bir de bunu muadillerine göre daha uygun bir fiyata sarın alabileceklerini görmek müşterileri heyecanlandırıyor. Hyundai Bayon için firma Ocak ayına özel ek indirimler de uygulama kararı aldı. Böylece Hyundai Bayon satın almanın tam zamanı değerlendirmeleri yapılmaya başlandı.

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Hyundai Bayon için firma tarafından fiyat listesi güncellemesi yapıldı. Bu fiyatlar indirim uygulanmış fiyatlar olarak ilan edildi ve ay sonuna kadar geçerli olacağı bildirildi. Hyundai Bayon için şu fiyatlar açıklandı:

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 927.496 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 962.496 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.016.496 TL
Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.107.496 TL
Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.061.944 TL

SONRAKİ HABER