Türk Telekom Fenerbahçe Beko'ya konuk oluyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Türk Telekom bugün Fenerbahçe Beko ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Fenerbahçe Beko'ya konuk oluyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta heyecanı bugün oynanacak 3 maç ile devam edecek. Başkent temsilcisi Türk Telekom, ligin önemli takımlarından Fenerbahçe Beko ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE BEKO - TÜRK TELEKOM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak Fenerbahçe Beko - Türk Telekom maçı 17 Aralık Pazar (Bugün) saat 18.00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geride kalan 11 haftada Türk Telekom aldığı 6 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile 19 puan toplayarak 9. basamakta yer alıyor. Fenerbahçe Beko ise aldığı 8 galibiyet ve 3 mağlubiyet sonucunda 21 puan topladı ve 4. sırada bulunuyor.

İKİ TAKIMDA AVRUPA'DAN LİGE MORALLİ DÖNÜYOR

BTK EuroCup'ta mücadele eden Türk Telekom 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Karadağ ekibi Buducnost Voli ile karşı karşıya geldi. Başkent ekibi ile Voli arasındaki mücadelenin ilk yarısı dengeli bir oyuna sahne oldu. İkinci yarıda maça ağırlığını koyan Türk Telekom maçı 96 - 73 kazanmayı bildi ve Ankara'ya galibiyet ile döndü.

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden Fenerbahçe Beko ise Itoudis ile yollarını ayırmasının ardından yeni baş antrenörü Šarūnas Jasikevičius ile ilk maçına Fransa ekibi Monaco karşısında çıktı. Sarı lacivertliler mücadeleyi üstün bir oyunla 86 -74 kazanmayı bildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER