Tureks Turunç Madencilik halka arz ne zaman, fiyatı ne kadar, kaç lot verecek, hangi bankalarda var?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşın gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketler yakından takip edilirken Tureks Turunç Madencilik şirketinin halk arz detayları merak konusu oldu.

Tureks Turunç Madencilik halka arz ne zaman, fiyatı ne kadar, kaç lot verecek, hangi bankalarda var?

Yatırımcı ve yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip etmeye devam ediyor. Ülkemizde son dönemin en çok ilgi çeken yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenler de yatırımcıların gündeminde yer ediniyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılırken SPK'nın açıklamaları ile beraber Tureks Turunç Madencilik Şirketi'nin halk arzı hakkında detaylar araştırma konusu oldu. Yatırımcılar ve yatırımcı adayları borsadaki yatırımlarını Tureks Turunç Madencilik aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına devam ediyor.

Halka arz ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Tureks Turunç Madencilik halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Tureks Turunç Madencilik hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için halka arz detaylarını derledik.

tureks.jpeg

TUREKS TURUNÇ MADENCİLİK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Tureks Turunç Madencilik halka arz tarihleri ve alınabileceği bankalar merak ediliyor. Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz tarihleri Tureks Turunç Madencilik halka arz tarihleri henüz belli olmadı. Tureks Turunç Madencilik halka arz fiyat aralığı 10,97 olarak açıklandı. Pay kısmında ise 58.976.404 lot olarak belirtildi. Önümüzde günlerde halka arz takviminde şirketin yer alması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER