TÜPRAŞ temettü ne kadar verilecek, ne zaman yatacak?

TÜPRAŞ'ın temettü tarihleri merak ediliyor. Temettü almak için bekleyen yatırımcılar hesaplarına ne zaman ve ne kadar para geçeceğini merak ediyor. TÜPRAŞ temettü ödeme tarihleri merak edilirken detayları derledik.

TÜPRAŞ temettü ne kadar verilecek, ne zaman yatacak?

Türkiye Petrol Rafinerileri (TÜPRAŞ) halka arzında gelişmeler yaşandı. TÜPRAŞ (TUPRS) temettü ödemesi yapacağını duyururken yatırımcılar da ödemelerin ne zaman yatırılacağını sorgulamaya başladı., yatırımları arasında TUPRS hissesi bulunduran vatandaşların gündeminde yer almaya başladı. TÜPRAŞ temettü dağıtım ve ödeme tarihlerinin belli olup olmadığı merak edilirken yatırımcılarına ikinci kez temettü ödemesi yapacak olan TÜPRAŞ'ın temettü ödeme tarihleri de belli oldu.

TÜPRAŞ yatırımcıları, ''TÜPRAŞ (TUPRS) ne zaman temettü verecek, hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak?'' sorusuna yanıt ararken TÜPRAŞ temettü ödeme tarihi belli oldu.

TÜPRAŞ TEMETTÜ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TÜPRAŞ temettü ödeme tarihi belli oldu. TÜPRAŞ, 28 Eylül seans sonuna kadar portföyünde (TUPRS) hissesi bulunduranlara kar payı ödeyeceğini bildirdi. Yapılan açıklamanın ardından bu kez ''TÜPRAŞ temettü yattı mı?'' sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. TÜPRAŞ, kar payı ödeyeceği açıklamasından sonra TÜPRAŞ temettünün kimler alacağı merak edildi.

tupras-temettu-ne-kadar-verilecek-ne-zaman-yatacak.png

TÜPRAŞ TEMETTÜ NE KADAR YATACAK?

28 Eylül tarihine kadar portföyünde TÜPRAŞ (TUPRS) hissesi olanlar ödeme alacaklar. Ödeme miktarları TUPRS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 7,52 TL, net 6,77 TL olacak şekilde belirlendi. TÜPRAŞ;

  • Temettü Hak Ediş için Son Tarih: 28 Eylül 2023
  • Temettü Dağıtım Tarihi: 29 Eylül 2023
  • Temettü Ödeme Tarihi: 3 Ekim 2023

Bu çerçevede TÜPRAŞ temettü ödeme tarihi 3 Ekim Salı günü açıklandı. Ödemelerin yatırımcıların hesaplarına saat 17.00'a geçmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER