TOKİ yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile 42 ilde konut fırsatı sunuyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 182 konutun açık artırma ile satışa sunulacağını duyurdu. Satışa ilişkin detaylarda belli oldu.

TOKİ yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile 42 ilde konut fırsatı sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, satışa sunulan 182 konutun açık artırmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı açık artırmanın detaylarını paylaştı.

Yapılan bilgilendirmeye göre, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda 1 Ağustos günü saat 10.30’da açık artırma işlemi gerçekleştirilecek.

Bunun ile birlikte internet üzerinde online olarak (www.emlakmuzayede.com.tr) teklifin verileceği de aktarıldı.

Yüzde 25 peşin, 120 ay vade: TOKİ'den 42 ilde ucuza konut fırsatı

42 İLDE UCUZ KONUT!

Alıcılar TOKİ'nin bu kampanyayı hangi illerde sağladığını merak edilirken bu onu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Yüzde 25 peşin, 120 ay vade kampanyası Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak illerini kapsıyor.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından ise bankacılık sistemi yürütülecek. Teklif alma gününde de başvuru işlemi kolaylıkla yapılabilecek.

SONRAKİ HABER