TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri!

TOBB Ankara'da, ekonomiye yönelik düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi. EY Temsilcilerle bir araya gelen TOBB, düzenlediği seminerle ekonomik gündemi değerlendirdi.

TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), gündemdeki ekonomik gelişmelerin değerlendirildiği unutulmaz bir seminere ev sahipliği yaptı. Ankara'da düzenlenen seminerle, enflasyon, ekonomi ve vergi konuları ele alındı.

ENFLASYON DÜZELTMESİ SEMİNERİ'NE YOĞUN İLGİ

TOBB ev sahipliğinde, EY Türkiye temsilcileri ile işbirliğiyle düzenlenen "Enflasyon Düzeltmesi Semineri", sektör temsilcilerini bir araya getirdi, ekonomik gündemin değerlendirildiği unutulmaz bir etkinliğe dönüştü.

500'ÜN ÜZERİNDE KONUK AĞIRLANDI

TOBB'dan Ankara'da Enflasyon Düzeltmesi Semineri!

Enflasyon Düzeltmesi Semineri'nde, 500'ün üzerinde konuk ağırlandı. Etkinliğin açılış konuşmalarını ise TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz ve EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları yaptı.

Açılış konuşmaları ardından seminerde, vergi ve bağımsız denetim bölümleri uzmanları tarafından enflasyon muhasebesinin Vergi Usul Kanunu ve Türkiye Finansal Raporlama Standartları yönünden uygulamalarına ve etkilerine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulan seminer, yoğun ilgi gördü. Seminerde uzmanlar, enflasyon muhasebesinin her işletme farklı etki oluşturacağını söyledi, uygulamanın dikkatli bir planlama gerektirdiğini belirtti.

TOBB ev sahipliğinde düzenlenen "Enflasyon Düzeltmesi Semineri", büyük beğeni topladı. Yoğun katılımla geçen seminerde 500'ün üzerinde konuk, ekonomik gündem hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER